Šta vi mislite?

BEKAMOVI ODLUČILI ŠTA ĆE SA SVADBENIM POKLONOM: Mladenci se obratili javnosti, a njihov potez će vas iznenaditi!

Ovo je jedan od događaja koji će, definitivno obeležiti 2022. godinu! A prašina oko njega nikako da se slegne, sada se u centru svetskih medija našlo pitanje - šta će Bekamovi da rade sa novčanim poklonima sa venčanja.

Star wedding
Autor:
BEKAMOVI ODLUČILI ŠTA ĆE SA SVADBENIM POKLONOM: Mladenci se obratili javnosti, a njihov potez će vas iznenaditi!
Foto: Profimedia

Svadba Nikole Pelc i Bruklina Bekama održana proteklog vikenda na Floridi i na nju je potrošeno, čak, 3.5 miliona dolara! Ono što ju je, svakako, obeležilo jeste raskošno slavlje, skupe haljine, nakit i glamurozna dekoracija.

Mnogima je ta raskoš zametala, više su je okarakterisali kao bahatost, pa su se Bekamovi našli na meti kritika - kako nemaju sluha za situaciju u svetu.

Obratio se mladi bračni par povodom toga

Naime, Nikole i Bruklin su objasnili da su goste još na venčanju zamolili da umesto novca i drugih poklona, uplate sredstva u fond za pomoć Ukrajini.

-Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom venčanju. Bruklin i ja smo devastirani zbog situacije u Ukrajini i zato nismo prihvatili poklone na venčanju, nego smo gostima rekli da doniraju na link koji stavljam i ovde - istakla je Nikola na svom profilu na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs