Uživa na odmoru

Slavna Hurem u bikiniju i bez trunke šminke: Potpuno prirodan izgled! (FOTO)

Nakon što je glumica tursko-nemačkog porekla Merjem Uzerli, koja je u mega popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" oživela lik Hurem pre nekoliko meseci pokorila crvene tepihe u Kanu, sada se opušta na peščanim plažama Maldiva

Star look
Autor:
Slavna Hurem u bikiniju i bez trunke šminke: Potpuno prirodan izgled! (FOTO)
Foto: Profiemdia

Na Maldivima lepa Turkinja odmara, a sudeći i prema fotografijama koje je objavila na Instagramu i radi. Kako se u poslednje vreme pisalo da se izobličila jer je preterala s operacijama da bi svima dokazala da je pre svega prirodna, Merjem Uzerli je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira bez šminke.

Glumica je značajno smršala još pre nekoliko godina i od tada održava vitku liniju. Fotografije u minimalističkim kupaćim kostimima sa životinjskim printom koji ističu njeno zgodno telo, mnogima oduzimaju dah.

Potpuno prirodna: Ovako izgleda supruga Bali Bega bez šminke! (FOTO)

Merjem Uzerli kad ne radi, posvećena je 4-godišnjoj ćerki Lari. Tokom trudnoće prolazila kroz "pakao" zbog kog je bila i u teškoj depresiji, pa se lečila. Njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Kan Ates, rekao je da ne želi dete s njom. No teški su dani su očigledno iza nje.

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Vozi se gradskim prevozom, sama odgaja ćerku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs