OVA ŽENA JE PRESTALA DA STARI: Ima 60 godina, a druži se samo sa 30godišnjacima i NIKO NE PROVALJUJE DA JE DUPLO STARIJA

Demi Mur je još jednom pokazala neverovatno telo na pragu 8. decenije i niko ne može da veruje kako dobro izgleda

Star look
10:25h Autor:
OVA ŽENA JE PRESTALA DA STARI: Ima 60 godina, a druži se samo sa 30godišnjacima i NIKO NE PROVALJUJE DA JE DUPLO STARIJA
Demi Mur, Foto: Printscreen/Instagram

Demi Mur je na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima se kupa na vodopadu, druži se sa upola mlađim ljudima, uživa na raftingu i planinarenju i svima je jasno samo jedno - ova žena je prestala da stari.

Obučena u minijaturni crni bikini, sa dugom puštenom kosom i glamuroznim naočarima, bez preterivanja - Demi izgleda kao da joj je 30 godina.

"Još u septembru sam imala priliku da putujem kroz Veliki kanjon na reci Kolorado sa toliko lepih duša. Smejali smo se, plakali, stvorili doživotne veze... Ne mogu da opišem kako je ovo "uranjanje" u prirodu uticalo na mene," napisala je glumica.

Demi Mur
foto: Printscreen/Instagram

Ali njene obožavaoce nije zanimala reka Kolorado i priroda u kojoj je glumica uživala već samo jedno:

"Koja je tajna tvoje mladolikosti i lepote?" pitali su je mnogi.

Demi je majka troje dece i nedavno je postala baka. Ona uživa u svakom minutu svog života, putuje, druži se sa decom i unucima, ima kućne ljubimce o kojima brine i vodi zdrav život.

Demi Mur
foto: Profimedia

Ona nikad nije krila da veoma pazi na ishranu te da se njen jelovnik sastoji od sirove veganske ishrane, voća i povrća, sokova, supa i smutija.

Pored ovog, Demi redovno vežba, dok je joga sastavni deo njenog života.

Pogledajte u našoj galeriji kako je izgledala nekad, a kako izgleda sada:

1 / 17 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs