NAJZANOSNIJA ŽENA IKADA U 5. DECENIJI POZIRA POTPUNO GOLA: Nije ni čudo što je zavela 17 godina mlađeg kad ovako izgleda

Manekenka Hajdi Klum pozirala je potpuno gola u svom stanu i isključila komentare za koje se pretpostavlja da bi bili provokativni

Celebrities
09:15h Autor:
NAJZANOSNIJA ŽENA IKADA U 5. DECENIJI POZIRA POTPUNO GOLA: Nije ni čudo što je zavela 17 godina mlađeg kad ovako izgleda
Hajdi Klum, Foto: Profimedia

Hajdi Klum, nekadašnji top-model i ikona svetskog modelinga, godinama je poznata po svojoj izuzetnij harizmi, hrabrosti i inovativnosti. Međutim, nedavno je šokirala javnost svojom najnovijom fotografijom, na kojoj se pojavila potpuno gola, najavljujući "Noć veštica".

U poslednjih nekoliko godina, Hajdi je postala sinonim za kreativnost i zabavu tokom "Noći veštica". Njeni kostimi i proslave tokom ovog praznika postali su gotovo legendarni, što joj je donelo titulu "kraljice Noći veštica". Međutim, ovog puta je najavila nešto posebno. Uz fotografiju na kojoj je potpuno naga na čupavom kauču, prekrila je grudi rukama, napisala je: "Zatišje pred buru. Još samo tri dana do Hajdine Noći veštica. Moj moto za ovogodišnju Noć veštica je: 'Ili sve ili ništa'."

Hajdi Klum
foto: Janet Mayer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova objava je nagovestila da sprema nešto spektakularno, potvrđujući to i gostovanjem u emisiji Džimija Felona, gde je otkrila da planira događaj koji će zahtevati zatvaranje nekoliko ulica na Menhetnu, iako nije bila sigurna kako će u tome uspeti.

Fotografija na kojoj pozira gola na krevetu u svom stanu pokazala je Hajdinu besprekornu figuru u 50. godini. Ona je oduvek naglašavala da nema problema s viškom kilograma, zahvaljujući posebnom režimu ishrane koji je ključan za njen izgled.

Hajdi Klum
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hajdi Klum je otkrila javnosti da ne ide u teretanu, već striktno pazi na ishranu. "Jedem sve osim paste i hleba, iako zaista obožavam pastu," izjavila je. Kada želi biti fizički aktivna, radi šetnje s porodicom.

"S metabolizmom se mnogo toga promeni nakon 40. godine. Odlučila sam da istražim šta je najbolje za moje telo, i sada to praktikujem," rekla je Hajdi. Dodala je i da se uvek osećala sjajno u svom telu, što je ključ njenog samopouzdanja.

Hajdi Klum, Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Iako postoji razlika od 17 godina između nje i njenog supruga, bivšeg frontmena grupe Tokio Hotel, ta razlika nije primetna zahvaljujući Hajdinom izgledu i vitalnosti.

Hajdi i njen suprug su se venčali 2019. godine nakon dve godine veze. Njihova ljubav bila je predmet mnogih sumnji zbog razlike u godinama, često izazivajući negativne komentare. Ipak, njih dvoje su uspeli da se izbore protiv predrasuda i pokažu da je ljubav iznad svih drugih faktora.

1 / 6 Foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Hajdi Klum nastavlja da oduševljava javnost svojom hrabrošću, kreativnošću i izvanrednim izgledom, istovremeno podsećajući sve da je važno biti ponosan na sebe i prigrliti sopstveno telo bez obzira na godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs