ZAVEO 12 GODINU MLAĐU, PA SUPRUGU NATERAO NA ABORTUS: Najveći švaler TURSKE sada glumi papučara, dok mu se ŽENA sveti

Halit Ergenč u Turskoj je proglašen za velikog zavodnika i švalera i te neslavne titule ne može se rešiti čak ni sada, kada se uporno trudi da bude uzoran suprug

Ljubav
Autor:
ZAVEO 12 GODINU MLAĐU, PA SUPRUGU NATERAO NA ABORTUS: Najveći švaler TURSKE sada glumi papučara, dok mu se ŽENA sveti
Turski glumac koji je ženi platio abortus sada uživa u novom braku, Foto: Printscreen/instagram

Halit Ergenč ima 53 godine i važi za velikog ženskaroša i zavodnika u Turskoj. Trenutno je u braku sa drugom ženom, a način na koji ju je zaveom mnoge je šokirao. Naime, Halit je bio srećno oženjen i sa svojom 13 godina mlađom suprugom Gizem čekao je prvo dete, a onda se zaljubio u koleginicu sa kojom je radio.

Berguzar Korel u to vreme imala je samo 23 godine i pala je na čari 12 godina starijeg Halita.

Par je otiša u Pariz 2008. godine kako bi snimili novi projekat i tu su planule varnice. Toliko su se zaljubili da je Berguzar odlučila da ostavi dečka, a Halit da ostavi trudnu suprugu.

Halit Ergenč
foto: printscreen/instagram

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekinen trudnoću. Pričalo se da je Halit nije sprečio, nego je odlučio da joj isplati pozamašnu sumu novca i da tako završi brak i ljubavnu priču sa prvom ženom.

Međutim, kada se oženio sa Berguzar, njegov život se nije naglo pretvorio u bajku.

Berguzar Korel, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Pošto ga u rodnoj Turskoj prati glas velikog ženskaroša, mediji su ga povezivali sa raznim glumicama, a najveću krizu u novom braku Halit je imao dok je snimao seriju "Sulejman Veličanstveni" kada su svi bili ubeđeni da je zaljubljen u Merjem Uzerli koja je glumila Hurem.

Merjem Uzerli, Halit Ergenč
foto: Profimedia

U to vreme, Berguzari je dolazila na snimanje kako bi kontrolisala svog muža, a Halit je priznao da su morali da idu i kod bračnog terapeuta na savetovanje.

Ipak, izgleda da su njih dvoje savladali sve prepreke jer su od 2010. pa do danas dobili troje dece i razvod se više ne spominje.

Ali turski mediji počinju da šuškaju kako sada Berguzar ima tajnu simpatiju, te kako je jako bliska sa kolegom sa kojim je snimala novu seriju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs