OPRA VINFRI

CELI ŽIVOT SE BORILA SA KILOGRAMIMA: Tek sada u 69. godini života izgleda SAVRŠENO, a otkrila je i kako je to positgla

Opra Vinfri napokon u 69. godini ima liniju kakvu je oduvek želela.

Star look
Autor:
CELI ŽIVOT SE BORILA SA KILOGRAMIMA: Tek sada u 69. godini života izgleda SAVRŠENO, a otkrila je i kako je to positgla
Opra Vinfri, Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Opra Vinfri nije propustila sinoćnje okupljanje na dobrotvornoj večeri Fondacije Kering, na koju je stigla besprekorno obučena, još jednom istaknuvši svoju neverovatno vitku figuru.

Dobro je poznato da omiljeno TV lice decenijama vodi bitku s viškom kilograma, a sada kada je napokon dobila tu bitku, ne odustaje od toga da ponosno pokaže da se njen trud i odricanje itekako isplatilo.

Za ovu svečanu priliku Opra Vinfri je obukla haljinu brenda Iv Sen Loren haljinu u ljubičastoj boji, odavši time počast filmu 'Boja purpura', u kojem je glumila, i na čijem mjuziklu trenutno radi.

Opra Vinfri
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljina koja se spušta u V na dekolteu i potom ukršta na stomaku, neverovatno je zahvalna za prikrivanje eventualnih nedostataka, ali i za naglašavanje aduta.

Vizualno se dodatno izdužila i omiljenim parom slingback crnih kožnih cipela takođe s potpisom Iv Sen Loren, a sve je zaokružila zlatnim prstenom i parom minđupa u obliku suze kao u crnom kožnom klač torbom sa zlatnim detaljima.

Opra Vinfri
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

69-godišnjakinja nikada nije krila da se bori s viškom kilograma, ali je tek sada uspela u onone o čemu je celog života sanjala. Kako je otkrila, tokom poslednjih godinu dana odlučila je da se potpuno resetuje od svih navika koje je do tada imala.

1 / 9 Foto: Profimedia

Promenila je ishranu iz temelja, ali i ponovo uzela u ruke kontrolu nad svojim životom. U najgorem periodu života Opra Vinfri došla je do brojke od 107 kilograma, koliko je pokazivala vaga, a i ovoga se puta odlučila na program gubitka kilograma kojim je već jednom prilikom izgubila više od 20 kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs