DOK JE ŽIVELA NA KOKAINU, MORALA JE DA GROKĆE DA BI BILA LEPA: Sad na pragu 50. BEZ ŠMINKE izgleda kao starica

Mnogi su bili šokiralni kad su videli kako Kejt Mos izgleda bez šminke.

Star look
10:22h Autor:
DOK JE ŽIVELA NA KOKAINU, MORALA JE DA GROKĆE DA BI BILA LEPA: Sad na pragu 50. BEZ ŠMINKE izgleda kao starica
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Mos (49) u poslednje vreme šokira javnost svojim izgledom bez šminke. Ona se često u javnosti pojavljuje bez šminke, dok je ovog puta pokazala zborano lice koje je posledica burnog životnog stila.

Osim zapuštenog izgleda, na fotografijama se vidi kako manekenka puši, a to je dodatno podgrejalo glasine da se vratila starim porocima. Naime, pre izvesnog vremena Kejt je izjavila kako je počela da vodi računa o svom zdravlju, te da se maksimalno posvetila tome.

"Kada sam počela brinuti o sebi, stvari su se počele menjati", izjavila je u jednom od intervjua.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom 90-ih Kejt je išla na sve moguće žurke, a onda je postala poznata kao neko ko uzima i po tri grama kokaina odjednom, dok je votku pila umesto vode. Fotografije na kojima se vidi kako se Kejt drogira i alkoholiše osvanule su u svim britanskim tabloidima, a ona je okarakterisana kao poročna osoba.

U jednom intervjuu otkrila je da je imala veoma traumatično iskustvo kada su joj na jednom snimanju zatražili da skine brushalter, te je bila primorana da beži.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Imala sam užasno iskustvo kada sam snimala katalog za brushalter. Imala sam samo 15 godina i on je rekao: "Skini gornji deo", i ja sam skinula gornji deo. I tada sam bila zaista stidljiva zbog svog tela. Zatim je rekao: "Skini grudnjak", i osetila sam da nešto nije u redu, pa sam uzela svoje stvari i pobegla. Mislim da je to izoštrilo moje instinkte. Mogu da uočim da je nešto pogrešno na milju daleko", ispričala je Kejt.

Kejt Mos
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tokom emisije, ona je govorila i o snimanju iz 1990. koje ju je proslavilo, rekavši da je vraćanje sećanja "bolno". Pokojna fotografkinja Korin Dej, sa kojom je Mosova često radila, snimila je seriju fotografija za časopis "The Face" na plaži u Kamber Sendsu, kada je imala 16 godina.

Manekenka je priznala da ju je Korin Dej često negativno komentarisala, "Da bi dobila taj zgrčeni nos koji je na naslovnoj strani, ona bi mi rekla da grokćem kao svinja da bi dobila tu sliku. A ja bih rekla: "Ne želim da grokćem kao svinja", na šta bi ona samo dodala da samo tako mogu da izgledam dobro".

1 / 9 Foto: Profimedia

Objasnila je i da su je terali da se skine, što joj je jako teško padalo.

"Bila sam stvarno, zaista samosvesna u vezi sa svojim telom, a ona bi mi rekla: "Ako ne skineš gornji deo, neću te rezervisati za Elle", a ja bih plakala. To je bolno jer mi je bila najbolja prijateljica i stvarno sam je volela – ali bila je vrlo nezgodna osoba za rad. Ali... slike su neverovatne, tako da je dobila ono što je želela i ja sam patila zbog njih, ali na kraju su mi učinile mnogo toga dobrog, zaista. Promenili su mi karijeru", rekla je Kejt.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs