WOW!

SLAVNA LEPOTICA SE SLIKALA GOLA U 57-OJ BEZ IJEDNOG FILTERA: Tvrdi da ništa nije menjala na sebi, a izgleda KAO BOGINJA

Paulina Poriškova se skinula gola u 57. godini i pokazala na delu da su dame i te kako privlače u bilo kojoj dobi života!

Star look
12:33h Autor:
SLAVNA LEPOTICA SE SLIKALA GOLA U 57-OJ BEZ IJEDNOG FILTERA: Tvrdi da ništa nije menjala na sebi, a izgleda KAO BOGINJA
Slavna manekenka se skinula gola u 57. godini, Foto: Printscreen Instagram / paulinaporizkov

Nekadašnji supermodel Paulina Poriškova u 57-oj godini izgledao kao avion, a kune se da nikada ništa nije menjala na sebi, niti je radila bilo kakve estetske korekcije! Zagovornica je prirodnog starenja, te želi da stane na put predrasudama da starije žene ne mogu da budu seksepilne.

Nekada je dominirala modnim pistama, a sada sve oduševljava hrabrim potezima. Naime, neretko deli fotogrfije na kojima pozira bez ijednog komada garderobe, šminke, pa pak ima i onih na kojima plače. Dakle, maksimalno se trudi da svoj život i izgled prikaže što je realnije moguće, insiprišući tako brojne pripadnice lepšeg pola koje su u sličnim godinama.

Paulina, definitivno, razbija tabue i ne mari za komentare. Nedavno je objavila i knjigu "Bez filtera: Dobri, loši i lepi" u kojoj se dotakla svega onoga što ju je sputavalo, ali je stavila i akcenat na ono što je pokreće, na razmišljanja o svetu u kome živimo, svoje detinjstvo, karijeru, brak.

Prelepa Čehinja je svoje štivo pratiocima na Instagramu predstavila na veoma zanimljiv način, koji je pokrenuo pravu buru u medijima! Naime, objavila je fotografiju na kojoj je potpuno naga, naravno. bez ijednog filtera, a intimne delove je prekrila upravo svojom knjigom.

Na slici izgleda očaravajuće, pokazujući kako sa velikim ponosom nosi svoje godine, ne trudeći se uopšte da bude mlađa nego što jeste. A upravo u tome je čar njene zavodljivosti, zanosa, i svežine koju nosi sa sobom.

- Kada sam bila u svojom dvadesetim i tridesetima, što sam manje odeće imala na sebi, to sam bila popularnija. U četrdesetima sam mogla praktično da hodam naokolo gola i ne bih dobila ništa više od najmanje kazne zbog incidenta u javnosti. Ali, u pedesetima me zbog svega vređaju: "Obuci se bako", "Željna si pažnje, jel da?", "Malo si očajna?", "Jadna si" - napisala je Paulina.

Za potrebe knjige napravilaje i set fotografija na kojima pozira zavodljivo samo u donjem vešu, dokazujući da je i dalje krasi isti ona energija kao na početku karijere. Bivša manekenka je u više navrata istakla kako voli da se obnaži i tako fotografiše, a sve u inat onima koji smatraju da starije žene ne treba da slave i vole svoje telo.

- Zašto je golotinja i biti seksi zabranjena u njenim zrelim godinama, a dobrodošla u ženinoj mladosti? Zbog muškaraca. Ali jedino što je ovde patetično jeste da dopustite drugima da odrede vaše prioritete - zaključila je ova super žena.

A zašto je slovila za jednu od najlepših manekenki pogledajte u našoj galeriji ispod:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs