neprepoznatljiva

ESTETSKE OPERACIJE UNIŠTILE SU NJENU PRIRODNU LEPOTU: Samo jedna stvar ostala je ista i po tome je prepoznaju

Modna dizajnerka Donatela Versaće iza sebe ima bezbroj odrađenih estetskih operacija. Na Milanskoj nedelji mode, njen izgled našao se na meti komentara.

Star look
Autor:
ESTETSKE OPERACIJE UNIŠTILE SU NJENU PRIRODNU LEPOTU: Samo jedna stvar ostala je ista i po tome je prepoznaju
Donatela Versaće na Milanskoj nedelji mode, Foto: Profimedia

Kao i uvek, Donatela Versaće privukla je veliku pažnju na Milanskoj nedelji mode, te komentari na račun njegog izgleda nisu izostali. Dizajnerka ima 67 godina koje beleže bezbroj estetskih zahvata.

Nakon modne revije održane u sklopu Milanske nedelje mode, pokrenuli su se brojni komentari na račun Donatelinog fizičkog izgleda. Pojavila se u elegentnom crnom izdanju, noseći dužu crnu haljinu i lakovane čizme.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Njena faca, na kojoj se i te kako mogu videti rezultati prevelikog broja estatskih zahvata bacila je u senku ceo događaj. Pre nego što je postala zavisna od operacija, Donatela se mogla pohvaliti prirodnom lepotom, a mnogi komentarišu da je bila prelepa, te da su je operacije uništile.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Sa operacijskim zahvatima počela je 1995. godine, dok je bilo potrebno samo tri godine da se njen izgled drastično promeni. Njen izgled postao je meta negativnih komentara, ali je ni to nije zaustavilo. Preterano korištenje botoksa, izobličene usne i natečeno lice podigli su je na sam vrh popisa svetskih zvezda koje su se zanele sa estetskim zahvatima i koje su promenile lični opis.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Uprkos velikom uspehu koji je postigla i zvučnom imenu koje je izgradila, prva asocijacija na nju jesu estetske operacije. Jedina stvar koja se godinama na njoj ne menja jeste izrazito plava kosa.

Više Donatelinih fotografija pre i posle operacija možete pogledati u galeriji.

1 / 16 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs