brižit fonda

U HOLIVUD JE DOŠLA PREKO MOĆNE DINASTIJE PA POBEGLA NA VRHUNCU KARIJERE: Šokiraćete se kad saznate ko je žena sa slike

Bridžet Fonda se povukla iz glume pre 20 godina i retko se pojavljuje u javnosti.

Star look
10:04h Autor:
U HOLIVUD JE DOŠLA PREKO MOĆNE DINASTIJE PA POBEGLA NA VRHUNCU KARIJERE: Šokiraćete se kad saznate ko je žena sa slike
Bridžet Fonda, Foto: Profimedia

Bridžet Fonda (58) odavno se povukla iz sveta glume i sklonila od holivudskog glamura, a retko se pojavljuje u javnosti.

Nećaka bivšeg seks simbola i fitnes ikone Džejn Fonde snimljena je nedavno u Los Anđelesu. Bila je u ležernom izdanju, trenerci i majici s kratkim rukavima pa ju je zaista bilo teško prepoznati.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

U istom izdanju se pojavila i u januaru kada je prvi put viđena u javnosti nakon 13 godina. Tada je snimljena u društvu svog 17-godišnjeg sina Olivera i psa. Nakon toga su je fotografi uspeli nekoliko puta da slikaju u Los Anđelesu.

Fonda je nakon povlačenja iz glume dobila na težini i posedela i nosi dioptrijske naočare.

1 / 5 Foto: Profimedia

Inače, Bridžit je bila tražena glumica i ostvarila je niz značajnih uloga, ali 2002. je odučila da ode u penziju. Pojavila se u filmovima 'Oglas donosi smrt', 'Džeki Braub', 'Put bez povratka' i 'Bakšiš od 2 miliona dolara'.

Poslednji put je fotografisana u javnosti 2009. na premijeri filma Kventina Tarantina, 'Nemilosrdni gadovi'. U penziji se posvetila porodici, odnosno podizanju sina Olivera kojeg je dobila sa suprugom, muzičarem Denijem Elfmanom (69) s kojim je u braku od 2003.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

Život daleko od očiju znatiželjnika vodi na ranču u Santa Barbari.

Zanimljivo je da njezinu Bridžetinu slavnu porodicu nazivaju 'Dinastija Fonda'. Naime, odrasla je među umetnicima i glumcima. Deda joj je Henri Fonda, baka Frensis Ford Sejmour, otac Piter Fonda, tetka Džejn Fonda, a majka Suzan Džejn Brever.

Glumica je dva puta nominovana za Zlatni globus, 1990. u kategoriji najbolje sporedne glumice u filmu 'Skandal' i 2002. u kategoriji najbolje glavne glumice u mini seriji i TV filmu za ulogu u TV-filmu 'Nakon Amy'.

Pogledajte još fotografija slavne glumice:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs