DA LI SE SLAŽETE SA NJOM?

RUT (26) ZA SEBE KAŽE DA JE NAJZGODNIJA ŽENA NA PLANETI: Nijedna mi nije ni do kolena, zato me i mrze! (FOTO)

Zbog dobrog izgleda često je na meti zlih jezika

Star look
Autor:
RUT (26) ZA SEBE KAŽE DA JE NAJZGODNIJA ŽENA NA PLANETI: Nijedna mi nije ni do kolena, zato me i mrze! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / ruthytelle

Fitnes influenserka Rut Teles (26) kaže da ima najravniji stomak i najuži struk Instagrama, zbog čega joj je, kako kaže, boravak na društvenim mrežama pakao.

Priznaje da joj druge devojke često šalju poruke ili ostavljaju komentare ispod fotografija da izgleda tako dobro jer koristi fotošop, iako to nije istina. Iako su je nekad ti negativni komentari pogađali, sad kaže da joj ne smetaju i da razume zašto je žene ne vole.

- Izgleda da je kriminalno danas biti zgodan i mršav. Moj izgled nema veze sa fotošopom, a ni sa izgladnjivanjem za šta me redovno optužuju. To je rezultat zdrave ishrane i vežbanja, a samo ljudi koji nemaju dovoljno snage volje da i sami tako žive mogu da mi šalju pretnje smrću zbog mog savršenog tela - poručuje Rut za dailystar.

TUŽNO COKĆEMO NA NOVO MADONINO LICE: Sramotno je da ovako izgleda žena od 63 godine! (FOTO)

- Pišu mi da mi se svaka koska vidi i zbog toga mi čak prete i smrću. Istina je ta da ja vežbam pet puta nedeljno, a koju god vežbu da radim, stiskam trbušnjake. Tako sam došla do ovakvog savršenog tela, a one mogu samo da me mrze. Ko im je kriv što su lenje i ne idu u tereteanu - kaže Rut.

NAKON RAZVODA POSTALA BOGATIJA I OD KRALJICE ELIZABETE: Dok bivši pati za njom,ona obilazi egzotične destinacije! (FOTO)

- Mene optužuju za fotošopiranje slika iako to nikada nisam radila, dok se oni sami fotošopiraju do neprepoznatljivosti jer su nezadovljni svojim pravim izgledom. Ja uvek pokazujem realno stanje svog tela - tvrdi Rut.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs