Analiziramo stil skandalozne pevačice

Rijana: ekstravagatno i prenaglašeno seksi

Popularna Riri od nedavno nosi epitet otrovne pop princeze, ali joj se ne može osporiti hrabrost, koja na momente podseća na ludost
Star look
14:10h
Rijana: ekstravagatno i prenaglašeno seksi
Foto: Zimbio
1 / 12 Foto: Zimbio

Mnogi za njene odevne kombinacije kažu da su katastrofalne. Drugi, poput Toma Forda (Tom Ford) je obožavaju, jer Rijana (Rihanna) predstavlja hrabrost, spaja komade koje niko drugi ne sme i deluje kao da joj ničije mišljenje nije važno. Ona je svakako autentična, mada se može reći i ekscentrična, uvek seksi i uvek skandalozna. Dok niže hitove, mlada pevačica sa Barbadosa izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Njena veza sa Kris Braunom (Chris Brown) puni tabloide, a na svom Twitter nalogu je više puta postavljala fotografije sa marihuanom u ruci. Takođe, česta su nagađanja o njenom seksualnom opredeljenju, te se pisalo da je u vezi sa Karom Delevinj (Cara Delevingne) i Ritom Orom (Rita Ora). Poput Madone (Madonna), njeni spotovi su puni sado-mazo elemenata, a u nekoliko navrata je pokazala nago telo, u fotografisanjima za prestižne modne i lifestyle magazine. To nikog ne iznenađuje, jer je još pre prvih velikih uspeha izjavila da joj je upravo Madona idol.

Od samog početka je bilo jasno da će sada 25-godišnja lepotica sa Barbadosa postati planetarna senzacija. Mlada, aktraktivna i umereno talentovana, dospela je u sam vrh muzičke scene hitom Umbrella, koji je radio Džej Zi (Jay Z). Istog trenutka je počelo da se piše o tome kako je Bijonse (Beyonce) ljubomorna, što je Rijani dalo besplatan publicitet. Okušala se u dizajnerskim i glumačkim vodama, izbacila je parfem sa svojim imenom, ali se ipak najviše priča o njenoj pojavi, kako na sceni, tako i van nje.

Rijana uživa u luksuzu i skupocenim brendovima. Fetiš čizme preko kolena su joj omiljene, a najviše voli one sa potpisima Versace i Tom Ford. Komade od kože nosi i na sceni i kada izlazi u provod, ali neretko se opredeli da uz ove ekstravagante kožne suknje ili pantalone obuče topove koji liče na dresove. Uz male, elegantne haljine neretko obuče patike, a kada se odluči za neki print, onda ne se libi da ga iskoristi do granica kiča.

Ipak, ume da zablista i ostavi bez daha modne kritičare, posebno na crvenom tepihu i događajima poput Met Gala bala ili dodele nagrada Grammy. Tada Rijana pokaže svoju ženstvenu i prefinjenu stranu, pazeći na svaki detalj. Upravo ta modna poigravanja i momenti iznenađenja su razlog zašto ni najstrožiji modni kritičari ne mogu da se odluče da li je Rijana žrtva mode ili trendseter.

I dok se Rijanin stil može jednostavno opisati rečju hrabrost, u medijima je Riri od nedavno dobila novi nadimak: otrovna pop princeza. Ipak, ona ne haje za to, već smišlja u koju boju će prefarbati kosu, da li će svojoj kolekciji tetovaža dodati još neku i sve to uz crveni ruž, koji gotovo da je postao njen zaštitni znak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs