OVAKO SE NE TREBA OBUĆI

Kad imaš puno novca, a malo stila to izgleda ovako: Verenica Kristijana Ronalda napravila pravu modnu katastrofu! (FOTO)

Modni stučnjaci su zanemeli kada su je ugledali

Star look
Autor:
Kad imaš puno novca, a malo stila to izgleda ovako: Verenica Kristijana Ronalda napravila pravu modnu katastrofu! (FOTO)
Foto: Profimedia

U utorak je održana revija brenda Luj Viton, a veću pažnju od same revije je izazvala Georgina Rodrigez (26), verenica Kristijana Ronalda.

O njenoj modnoj kombinaciji ne prestaje da se govori. Georgina je uspela da samo jednim stajlingom okrene modne kritičare protiv sebe i izazove lavinu negativnih komentare.

Ni ovog puta nije uspela da izabere odgovarajuće komade koji će laskati njenoj figuri i još jednom je dokazala da novac ipak ne može da kupi i stil.

Naime, ona se pojavila u mantilu braon boje i salonkama u jarko crvenoj boji. Stajling je upotpunila i crvenom torbom. Iako svaki komad košta papreno, svi su se složili da ovaj autfit izgleda "jeftino".

foto: Profimedia

"Da li ima išta ispod ovog mantila? Ovako loše stilzovanu ženu odavno nismo videli", jednoglasni su bili modni kritičari.

"Ovakav model i ova dužina mantila nikako nije za njenu građu", "Barem je kosu mogla bolje da sredi", "Stajling bez trunke kreativnosti, razočarana sam", samo su neki od komentara koji su se nizali na njen račun.

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs