Dijeta

Bijonse u protekle dve godine smršala 31 kilogram (FOTO)

Bijonse ima obline koje bi svaka žena poželela, a to je dokazala i na dodeli Gremi nagrada kada se pojavila zanosnija nego ikada
Star look
06:12h Autor:
Bijonse u protekle dve godine smršala 31 kilogram (FOTO)
Foto: AP

Njene obline su predmet obožavanja i divljenja otkad se proslavila u svetu šoubiznisa. Čvrsta guza, tanak struk, elastične noge i bujne grudi kakve Bijonse (32) ima, nešto su što bi mnoge žene mogle samo da požele.

Ipak, čini se da Bijonse sad želi nešto malo drugačije. Na dodeli Gremi nagrada sve je ostavila bez teksta kad se na bini pojavila u oskudnom izdanju u kojem je pokazala poveći deo pozadine.

Ali na crvenom tepihu bila je ženstvena i nežna, a opet izrazito seksi. Obukla je prozirnu haljinu sa detaljima od bele čipke iz kolekcije Mišela Kotele.

Osim što je naglasila njen seksepil, haljina je otkrila i da je Bijonse primetno vitkija nego što je pre bila. Guza joj je manja, a struk još tanji. Cela figura joj je vitkija nego prije.

Dizajner koji joj je kreirao haljinu kaže da pevačica sad nosi konfekcijsku veličinu 36 i da je presrećna zbog toga, piše Independent.

Bijonse i njen suprug Džej Zi (44) zajedno su bili na veganskoj dijeti. Čak 22 dana jeli su samo povrće i voće. Tokom proteklih dve godine pevačica je skinula 31 kilogram, a čini se da joj je veganska ishrana pomogla da ima telo koje želi. Sad ima 56 kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs