Potpuni šok

Majka si, oblači se primereno: Javnost napala manekenku! (FOTO)

Svi su sa čuđenjem gledali haljinu koju je za operu obukla Krisi Tajgen
Celebrities
08:38h Autor:
Majka si, oblači se primereno: Javnost napala manekenku! (FOTO)
Foto: Instagram / Chrissyteigen

Od malena nas uče da prilikom odlaska u određene institucije i u specifičnim prilikama važe određena pravila oblačenja.Tako je dobro poznato da npr. za odlazak u pozorište treba da biramo svečanije i ozbiljne odevne komade i ne bi trebalo da nosimo previše kratku ili provokativnu odeću jer time kršimo dres kod te kulturne institucije.

A post shared by John Legend (@johnlegend) on Aug 6, 2017 at 5:57pm PDT

Upravo su zbog toga mnogi s čuđenjem gledali haljinu koju je američka manekenka Krisi Tajgen obukla za operu. Pohvalili su minimodel brenda Michelle Mason s dubokim dekolteom, ali takođe su ga proglasili potpuno neprikladnim za ovako svečanu priliku.

2 spektakla za 7 dana: Princeza Šarlin svojom pojavom oduzimala dah! (FOTO)

"Haljina je sjajna, ali nije primjrena za operu. Možda bi prošla da je dugačka. Ovde u Evropi ne odlazi se na operu u koktel-haljinici. Ali stvarno je lepa, posebno na njoj", komentarisala je korisnica Instagrama.

Osim dužine haljine, nekima je zasmetao i dekolte.

Princeza Dajana, dama u svakoj prilici: Otkriveno zašto je uvek nosila tašnicu uz sebe! (FOTO)

"Opet u haljini koja otkriva grudi. Sada si majka, oblači se primereno. Više nemaš 20 godina. Odrasti i oblači se kao sofisticirana žena kakva bi trebalo da budeš", oštar je komentar druge korisnice.

Međutim, neki obožavaoci su stali na stranu 31-ogodišnje mame i napisali da ne vide ništa sporno u kroju i dužini haljine i da Krisi izgleda fantastično bez obzira na to šta obuče. Šta vi mislite?

Mirka Federer na meti oštrih kritika: Ima milione, a na crvenom tepihu je katastrofa! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs