Modni trijumf

2 spektakla za 7 dana: Princeza Šarlin svojom pojavom oduzimala dah! (FOTO)

Da joj majčinstvo i te kako prija dokazuju i njene poslednje fotografije
Star look
14:02h Autor:
2 spektakla za 7 dana: Princeza Šarlin svojom pojavom oduzimala dah! (FOTO)
Foto: Reuters / Eric Gaillard

Kada je princ Albert od Monaka (59), večiti neženja sa dvoje vanbračne dece, konačno odlučio da se skrasi, ceo svet je sa nestrpljenjem iščekivao njegovo kraljevsko venčanje. Buduća princeza Šarlin bila je poznata južnoafrička plivačica, koja je čak pune 2 decenije mlađa od Alberta.

Čast koja se ne ukazuje svakome: Princ Albert i princeza Šarlin večerali sa Đokovićima! (FOTO)

<\/div>

Međutim, njihovo venčanje nije teklo tako "glatko". Spekulisalo se da je kraljevska porodica prisilila Šarlin na udaju, nikome nisu promakle njene suze na venčanju, a svetski mediji su čak pisali da joj je oduzet pasoš, kako ne bi mogla da izađe iz kneževine Monako.

Ipak, posle svih nedaća oko natpisa u novinama koje su je pratile, izgleda da je sada Šarlin srećnija nego ikad. U međuvremenu je postala majka blizanaca Žaka i Gabrijele.

Ponosna mama princeza Šarlin: Neverovatna sličnost nje i sina Žaka! (FOTO)

<\/div>

Da joj majčinstvo i te kako prija dokazuju i njene poslednje fotografije. Naime, pre nedelju dana je prisustvovala atletskom takmičenju u Monaku, na kojem je dodeljivala medalje pobednicima.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Svi su oduševljeno komentarisali njenu dugačku zelenu haljinu na jedno rame sa veoma upečatljivom šarenom raskošnom ogrlicom.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Šarlin tada nije skidala osmeh sa lica, a njen modni trijumf nastavio se juče. Ona je u društvu supruga i dece obišla Jersin, luksuznu megajahtu dugu 77 m, koja će se naredne 3 godine koristiti za naučna istraživanja širom sveta.

Šarlin i Albert od Monaka kao zaljubljeni tinejdžeri: Poljupcima slavili Dan kneževine! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princeza je blistala u uskoj dugačkoj crvenoj haljini, i ovoga puta na jedno rame. Kreacija je istakla njenu vitku figuru, a svima je zapalo za oko kako je Šarlin pratila svaku Albertovu reč tokom njegovog govora, i to sa puno ljubavi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ništa manju pažnju nisu privukli ni dvogodišnji Žak i Gabrijela. Dok je dečak sa upečatljivim plavim loknicama bio savršeno obučen za tu priliku (majica sa kompasom i bele pantalonice), njegova sestra je nosila elegantnu crnu haljinicu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nema sumnje da su mališani Žak i Gabrijela doneli neophodan mir monaškoj kraljevskoj porodici.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs