Naizgled povučen porodičan čovek

Status slavnog glumca šokirao sve: Završio sam prvu fazu lečenja, ali borba nije gotova! (FOTO)

U statusu na Fejsbuku je otvorio dušu i priznao dugogodišnji porok
Celebrities
14:48h Autor:
Status slavnog glumca šokirao sve: Završio sam prvu fazu lečenja, ali borba nije gotova! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dugo se šuškalo da se američki glumac Ben Aflek posle 30-dnevnog odvikavanja od pića 2001. vratio porocima. Spominjala se i kocka, ali on to nikada nije ni demantovao ni potvrdio. Ignorisao je i medijske natpise da je upravo razuzdan način života bio najveći krivac za njegov raspad braka s koleginicom Dženifer Garner.

Baš zato javnost i jeste ostala iznenađena kada je junak filmova "Argo" i "Perl Harbor" u utorak u statusu na Fejsbuku otvorio dušu i priznao da je godinama bio alkoholičar.

Ima mentalnu bolest, lekove meša sa alkoholom: Teške optužbe bivšeg muža slavne glumice! (FOTO)

<\/div>

"Završio sam prvu fazu lečenja, ali moja borba još nije gotova. Želim da živim punim plućima, želim da budem najbolji otac svojoj deci, da ih naučim da nije sramota potražiti pomoć ako zapadneš u nevolje, ali želim da budem i primer drugima koji se i dalje boje da naprave prvi korak ka ozdravljenju", objasnio je Aflek.

Muškarci je obožavali, ženama bila uzor: Glumicu uništili alkohol i šizofrenija! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Zahvalio se porodici i prijateljima koji su u najtežim trenucima bili uz njega, ali najveće zasluge pripisao je upravo Garner, s kojom se razišao 2015. posle deset godina braka. Par se nikada nije službeno razveo, a početkom meseca navodno su odlučili da braku daju drugu šansu.

Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Osim što se brinula za naše troje dece dok sam se lečio, Džen je uvek bila uz mene i bezuslovno me podržavala u svim mojim odlukama", napisao je 44-godišnji oskarovac na društvenoj mreži.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs