Borba za starateljstvo je trajala godinama

Dramatična ispovest Selme Bajrami: Sa detetom sam ostala na ulici! (FOTO)

Ubrzo nakon svadbe mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod, kaže pevačica
Celebrities
13:02h Autor:
Dramatična ispovest Selme Bajrami: Sa detetom sam ostala na ulici! (FOTO)
Foto: Instagram / Selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami progovorila je o najtežem životnom periodu. Za austrijske medije je ispričala sve o teškoj životnoj situaciji tokom koje je s malim detetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za dečaka je trajala godinama. Austrijski mediji predstavili su Selmu kao jaku ženu pred kojom nema prepreka. Osim karijere, nosi i odgovornost prema svom sinu.

Selma Bajrami preživljava pakao: Stalno plačem, jedva čekam da se sve završi!

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je pre skoro pet godina kada ga je upoznala na jednoj zabavi. Ljubavna iskra brzo se rasplamsala, pa njenoj sreći nije bilo kraja kad je saznala da će dobiti i dete.

Nasilnik, zavisan od prostitutki, odriče se očinstva: Teške optužbe slavne glumice na račun bivšeg!

"Ubrzo nakon svadbe mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti, pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata", rekla je Selma Bajrami.

Nesrećna ljubav Tanje Bošković: Obožavala sam ga, a on me ostavio!

Bila je potpuno sama, nemački nije znala, a finansijski joj je pretio krah jer nije radila. Ali, ubrzo je našla stan i upisala kurs. Ipak, nevoljama tu nije bio kraj. Bivši suprug je odlučio da joj oduzme sina.

"Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali, ali je osetio da se nešto događa, nije mu bilo jasno zašto više nismo zajedno", govori Selma. Ipak, danas je sve u redu. Ne ograničava bivšeg partnera da provodi vreme sa njihovim sinom.

"Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena", rekla je Selma.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs