Priznanja

Plejbojeva vila krije tajne Hjua Hefnera: On se muči, ne uživaju devojke, sve je čista agonija!

Bivše zečice priznale da je sve samo dobro osmišljena priča, a realnost je da se one muče sa njim, da ga ne podnose i jedva čekaju da poslu dođe kraj
Ljubav
23:48h Autor:
Plejbojeva vila krije tajne Hjua Hefnera: On se muči, ne uživaju devojke, sve je čista agonija!
Foto: Profimedia

Nije sve tako ružičasto, čak i kad nosite ružičasti repić i na svim fotografijama se smeškate. Barem tako tvrde neke od najpoznatijih Plejbojevih zečica koje su, osim poziranja za slavni magazin, imale priliku da živeti u vili Hjua Hefnera.

Na prvi pogled izgleda da devojke žive na visokoj nozi i imaju sve što požele, ali to, naravno, nije ni blizu tako. Evo šta su otkrile...

"Svi misle da su poznata metalna vrata namenjena zadržavanju ljudi van privatnog poseda. S vremenom sam shvatila da služe tome da mene zadrže unutar poseda," kaže Holi Medison u knjizi "Down the Rabbit Hole"

"Kad ovde živite, morate najkasnije biti u kući do devet uveče. Nije dozvoljeno da zovete prijatelje ili prijateljice da vam dođu u posetu", iskrena je Karla Hove.

"Svaki petak ujutro morale smo doći u Hefovu sobu, pričekati da pokupi izmet od psa koji je ostavio po tepihu i onda od njega tražiti džeparac. Dobile bismo hiljadu dolara u novčanicama od sto dolara koje bi izvadio iz sefa. Sve smo mrzele ovu praksu. Hef bi uvek iskoristio priliku i rekao nam s čime nije zadovoljan. Većina prigovora odnosila se na odnose među devojkama ili na nesudelovanje u seksualnim žurkama u njegovoj sobi. Ako iz nekog razloga nismo bile u gradu ili smo zbog bilo čega propustile izlazak s njim (Hef je voleo da ide po klubovima i pokazuje svoje devojke), onda ne bismo dobile džeparac", navela je Izabela Sent Džejms u knjizi "Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion".

Čuvena Plejboj vila na prodaju: Hju Hefner traži 200 miliona dolara! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nije na m bilo dozvoljeno da radimo bilo šta drugo osim uzimanje naknada za javna pojavljivanja", Kendra Vilkinson u knjizi "Sliding Into Home".

"Ako napravite nešto pogrešno, dobijete mejl. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje čak i pravila za objave na Tviteru i Instagramu. Sve se mora pokazati u pozitivnom, a ako izađe fotografija na kojoj ste u alkoholizovanom stanju, onda ste u problemima", rekla je Melisa Hove.

"Nije nam bilo dozvoljeno da dovodimo momke u kuću. To je prvo i osnovno pravilo - bez momaka. To je i jedan od glavnih razloga zašto smo se odeselile", izjavila je Karisa Šenon.

"Osim noći kad smo izlazili, Hefa bih videla samo jednom dnevno kako hoda kancelarijom. Nikad nismo imali sastanke nasamo," rekla je Kendra Vilkinson.

"Premda smo se sve trudile da opremimo naše sobe kako smo htele, da se osećamo toplo, dušeci i kreveti su bili odvratni - stari, istrošeni i zaprljani. I čaršafi su već bili veoma stari," otkrila je Izabela Sent Džejms.

"Hef mi je jednom za metakvalon (snažan sedativ i hipnotik) rekao da ta tableta postoji kako bi se devojke lakše opustile u seksu", izjavila je Izabela Sent Džejms.

Ovom vojniku danas zavide svi muškarci sveta: Da li znate ko je na fotografiji?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kad počne seks, prvo mu njegova glavna devojka pruža oralni seks, a nakon toga se seksa s njim. Ona ima pravo prvenstva jer je tako najsigurnije. Nema zaštite, nema testiranja. Njega jednostavno nije briga", Džil En Spaulding u knjizi "Jill Ann: Upstairs".

"Hef samo leži s erekcijom pod dejstvom Vijagre. To je samo lažna erekcija i svaka devojka se popne na njega na dve minute dok ga devojke u pozadini održavaju uzbuđenim", otkrila je Džil En Spaulding.

"Trajalo je jednu minutu nakon čega sam se sklonila i sve je bilo gotovo. To je poput posla. Nisam uživala da vodim jubav s njim," priznala je Kendra Vilkinson.

"Možda je to bilo zbog marihuane ili alkohola, ali samoubistvo mi se činilo kao jedini logični beg iz smešnog života koji sam vodila," iskrena je Holi Medison...

Gomila golih devojaka, mnogo oružja i luksuzna vila: Da li je on novi Hju Hefner? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs