Za njega je to bila šala

Kakav je to otac i muž: Potez kojim je princ Čarls slomio srce Dajani odmah nakon porođaja!

Na dan rođenja princa Harija još više su se udaljili

Celebrities
Autor:
Kakav je to otac i muž: Potez kojim je princ Čarls slomio srce Dajani odmah nakon porođaja!
Foto: Profimedia

Nakon što je rođen princ Hari, princ Čarls "našalio" se na veoma specifičan način, samo što nije očekivao da će to slomiti srce princezi Dajani i povrediti njena osečanja, piše Glossy.

Pre nego što su se Čarls i Dajana razveli, porodični život sa njihovim sinovima izgledao je prilično miran i uredan. Ali, sada znamo više o tome - pukotine su se pojavile mnogo pre samog razvoda.

Događaj koji je započeo raskol među njima desio se na dan rođenja princa Harija. Stvari su navodno bile povezane sa činjenicom da je Čarls žarko želeo ćerku.

"Čarls je očajnički želeo devojčicu, ali da je Dajana znala da će dobiti sina. Izvori kažu da je ona čuvala pol svog drugog deteta kao strogu tajnu, ali kada je Hari rođen, Čarls je odreagovao na poseban način", piše AOL.

Kamila je uplela svoje prste u raskid Kejt i Vilijama: Lepa je, ali nedovoljno pametna! (FOTO)

foto: Profimedia

Njegove reči slamale su srce.

"Hari se rodio, a njegov prvi komentar je bio: O bože, dečak je. Ima čak i crvenu kosu", sećala se Dajana u jednom intervjuu.

Princ Čarls je mislio da će se ovakav njegov komentar shvatiti kao šala, ali Dajana nije, te je navodno ovaj događaj uspeo samo još više da ih udalji.

Megan Markl živi u strahu: Ne zna da li može ikome više da veruje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs