Najpoznatija holivudska plavuša

Muškarci su padali na kolena pred njom: Tajna privlačnosti Merilin Monro! (FOTO)

Davne 1952. godine, holivudska ikona se udala za bejzbol igrača Džoa Dimađija, a sudeći po najnovijim detaljima koji su se pojavili u javnosti - ovo je bila veoma strastvena veza
Celebrities
20:18h Autor:
Muškarci su padali na kolena pred njom: Tajna privlačnosti Merilin Monro! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čuvena glumica Merilin Monro važi za jednu od najpoželjnijih žena u istoriji, a najnoviji detalji o njenom privatnom životu donekle objašnjavaju zašto je svaki muškarac bio opijen njom.

Davne 1952. godine, holivudska ikona se udala za bejzbol igrača Džoa Dimađija, a sudeći po najnovijim detaljima koji su se pojavili u javnosti - ovo je bila veoma strastvena veza.

Pismo Merilin Monro iz ludnice: Otkriveno u koliko lošem stanju je bila!

Blizak prijatelj i podijatar slavnog sportiste Rok Pozitano objavio je njegovu biografiju i otkrio pojedinosti o Džoovom zajedničkom životu s Merilin Monro. Konkretno, o njihovom seksualnom životu.

"Svaki put kada bismo završili u spavaćoj sobi, to je bilo kao da se bogovi bore; bilo je gromovitih oblaka i munja", navodno je svojevremeno otkrio Dimađio svom prijatelju i podijatru.

Prljave tajne Merilin Monro: 12 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On je, takođe, istakao da je Merilin odala tajnu Frenku Sinatri da svaki put kad vodi ljubav s Arturom Milerom zamišlja upravo Džoa i da čuva njegovu fotografiju u ormanu. Čini se da Merilin nije bila vatrena samo u svojim filmovima...

Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs