Najlepša pauza

Seka Aleksić se povlači sa scene: Dirljivi oproštaj od fanova! (FOTO)

Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu, poručila je pevačica
Celebrities
08:58h
Seka Aleksić se povlači sa scene: Dirljivi oproštaj od fanova! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Seka_aleksic

Popularna pevačica Seka Aleksić odlazi na zasluženi odmor. Ona uskoro postaje mama, pa za dva dana planira da završi sa nastupima i posveti se poslednjim trudničkim danima.

Uz dirljivu poruku, pevačica se zahvalila svima na podršci, lepim željama i ljubavi.

"Moj odmor za dva dana počinje... Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina.

Zahvaljujem se svom bendu koji je, malo je reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji, ali ono što oni rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom! Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom EX YU.

Luksuzna uspomena na trudnoću: Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu stomaka! (FOTO)

Zahvaljujem se svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vesti koje se tiču mene i mog života. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Svim, svim saradnicima (da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta) beskrajno hvala na svemu!

Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe kao što to neki kažu) Bog je poslao u pravo vreme najlepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli i sredinom iduće godine, moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima. Sve vas volim i ljubim, beskrajno!

P.S. Na društvenim mrežama ću normalno visiti", napisala je Seka.

Nikola Rokvić postao tata: Porodila se Bojana Barović! (FOTO)

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Aug 10, 2016 at 7:15am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs