Prva na Balkanu

Luksuzna uspomena na trudnoću: Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu stomaka! (FOTO)

Reč je metodi koja se radi u gipsanom kalupu i koja je u poslednje vreme apsolutni hit u svetu među trudnicama, posebno onim slavnim
Celebrities
09:36h Autor:
Luksuzna uspomena na trudnoću: Seka Aleksić pravi zlatnu skulpturu stomaka! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Seka Aleksić rešila je da se pridruži svetskim zvezdama i ujedno bude prva zvezda na Balkanu koja je odlučila da napravi neobičnu uspomenu na svoje trudničke dane.

Naime, Seka planira da napravi zlatnu skulpturu svog trudničkog stomaka kod jedne poznate vajarke.

Pre nego što otputuje u Grčku, Aleksićeva će imati još nekoliko nastupa tokom ove nedelje, a potom će posetiti atelje poznate slikarke i dizajnerke, gde će se dogovoriti o datumu kada će dati otisak svog stomaka.

Reč je metodi koja se radi u gipsanom kalupu i koja je u poslednje vreme apsolutni hit u svetu među trudnicama, posebno onim slavnim, koje žele uspomenu na trudničke dane. Među onima koji su pokrenuli ovaj trend je slavna Kim Kardašijan.

"Seka je za to saznala preko interneta i veoma joj se svidelo. Već je kontaktirala dizajnerku i ugovorila termin za nekoliko dana pre porođaja, a najverovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu. To će joj ostati kao uspomena na trudnoću", priča izvor blizak pevačici.

Prvi put postala majka u 63. goodini: Mužu (78) rodila devojčicu!

Foto: Story / Andreja Damjanović
Foto: Story / Andreja Damjanović

"U zavisnosti od toga šta žele trudnice, cena varira od 150 pa do nekoliko desetina hiljada evra. Pošto se Seka još nije dogovorila o detaljima izrade otiska stomaka, cena je nepoznata, a ako se odluči za pozlaćenu skulpturu, to će je koštati do 5.000 evra", rekao je sagovornik Kurira, dok pres služba popularne pevačice tvrdi da se Seka ovim povodom neće oglašavati do porođaja.

Otisak stomaka je već nekoliko godina veoma popularan širom sveta, a u Srbiji se radi tek odnedavno. Zasad se mali broj trudnica u našoj zemlji odlučio na ovaj potez jer uglavnom nisu dovoljno informisane o celom procesu. Otisak se najčešće radi gipsom, koji se kasnije oblaže željenim materijalom. Proces je potpuno bezbolan i ne postoji nikakav rizik po trudnoću.

Supruga Predraga Stojakovića očarava izgledom: Ima troje dece i vrhunsku liniju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs