Čuveni astrolog tvrdi da se ostvaruje zlogobno proročansto o Kamili Parker: "Stiže je karma za sve što je činila Dijani"

O sudbini Kamile Parker se oduvek spekulisalo, a pre dve godine čuveni britanski astrolog je otkrio viđenje njene budućnosti koje je mnoge ostavilo bez teksta

Celebrities
14:48h
Čuveni astrolog tvrdi da se ostvaruje zlogobno proročansto o Kamili Parker: "Stiže je karma za sve što je činila Dijani"
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kraljevska porodica trenutno prolazi kroz veoma teške dane, s obzirom i da se Kejt Midlton i kralj Čarls III bore sa opakom bolešću, te da je situacija zaista neizvesna. Mnogi ljubitelji monarhije su veoma uplašeni za njenu budućnost, a nove teorije zavere se javljaju svakodnevno.

Poštovaoci kralja zabrinuti su zbog bizarne objave o navodno tačnom datumu njegove smrti, koja verovatno ne bi toliko odjeknula da u istoj objavi nije bio naveden i datum smrti kraljice Elizabete II. Naime, bio je istaknut 8. semtembar, dan kada je zaista i preminula.

Ipak, osoba koja je ostala u senci je kraljica Kamila koja je, iako je sada preuzela neke od kraljevskih dužnosti. Međutim, britanski astrolozi tvrde da ima veoma važnu ulogu iza kulisa. To je potvrdila i čuvena Debi Frenk, lični astrolog pokojne princeze Dajane-

- Kamilina natalna karta govori o „moći iza prestola“. Odgovaralo joj je da sve ove godine bude iza kulisa jer voli privatnost. Ono što se promenilo je činjenica da njena moć postaje veoma vidljiva, ali će uvek nastojati da privatni život zadrži u svom domu gde može da se sakrije – rekla je Debi.

Astrolog Džesi Adams je pre dve godine predvidela za britanske medije da će 2023. godina biti značajna za Kamilu, ali verovatno ne na način na koji bi ona želela.Zatim je tvrdila da će je karma sustići za stvari koje je radila u prošlosti.

- Kad kažem karma, mislim da će joj se na neki način vratiti ono što je uradila drugima - objasnila je Džesi.

Osim toga, astrolog je istakao da će Kamili biti vraćena karma za dva perioda njenog života, onaj od decembra 2004. do juna 2006. i za period od aprila 1986. do novembra 1987. Ako se podsetimo, 1986. Kamila je imala aferu sa Čarlsom, koji je tada bio oženjen princezom Dajanom, tako da nema mnogo spekulacija na šta se ta karma tačno odnosi, a i sama astrolog je rekla da je karma prati, navodeći: „Za Dajanu“.

Iako je vest o bolesti kralja Čarlsa objavljena u februaru ove godine, zapravo je malo verovatno da je njegova dijagnoza objavljena javnosti čim su za nju saznali, što bi zapravo značilo, prema pisanju britanskih medija, da je kralj verovatno se razboleo 2023. Te godine je, kao što je već pomenuto, objavljena Kamilina sudbina, a astrolog je naglasio da će se „povratak karme“ desiti 2023, 2024. i 2025. godine.

Stil / Večernji.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs