ČUVENI GRK BIO UHVAĆEN S FATALNOM SRPKINJOM, IZNENADIĆETE SE KAKO SAD IZGLEDA: Zaveo LEPOTICU koja mu je rodila 4 DECE

Sakis Ruvas je 2004. godine pokorio "Evroviziju", a iako nije odneo pobedu, o njemu su svi pričali i pisali...

Celebrities
01:29h Autor:
ČUVENI GRK BIO UHVAĆEN S FATALNOM SRPKINJOM, IZNENADIĆETE SE KAKO SAD IZGLEDA: Zaveo LEPOTICU koja mu je rodila 4 DECE
Sakis Ruvas, Foto: Printscreen Instagram - sakisrouvas

Sakis Ruvas raspametio je sve, a posebno pripadnice lepšeg pola, kada se pre 2 decenije pojavio na glamutoznoj sceni "Evrovizije". Zapalio je masu, a pesma "Shake it" postala je planetarni hit, te i današnja omladila uz njega đuska.

Te 2004. godine nema ko nije vrckao uz zarazan ritam numere čuvenog grčkog pevača, a iako je osvojio treće mesto, njegova popularnost je eksplodirala. Postao je jedan od najtraženijih izvođača, te do danas je veoma angažovan, a karte za nastupe se prodaju do poslednjeg mesta. Svim srcem je uz ovogodišnju predstavnicu Grčke, te joj reči podrške upućuje i preko Insagrama, gde ga prati skoro milion ljudi.

U januaru je oduvao 52 svećice na rođendanskoj torti, ali za njega kao da godine idu unazad, jer su njegovi nastupi jednako energični kao da je na početku. Na njemu je svaki mišić izvajan, a zavodljivi osmeh je i dalje njegov zaštitni znak.

Kada je osvanula u javnosti slika Sužane Mančić sa njim, odmah su počele brojne glasine da se šire po kuloarima, al vrlo brzo voditeljka je otkrila da je se iza fotografije ne krije nikakva priča, već je samo želela sliku sa pevačem čije je pesme obožavala.

Međutim, tokom godina su ga pratili razni tračevi, a glavni je bio taj da je naklonjen istom polu i to zbog načina igre na sceni.

"Niko ko je strejt ne može tako da vrcka kukovima", pisali su svojevremeno ljudi na društvenim mrežama.

Da druge strane, Ruvas nije mnogo mario za glasine, već je gradio svoj dom i svaki slobodan trenutak posvećivao je porodici.

Sakis Ruvas
foto: Printscreen Instagram - sakisrouvas

Sakis je rođen u veoma siromašnoj porodici i ima trojicu braće o kojima je morao, kao najstariji, da brine već od 5. godine. Talenat za ples i atletiku pokazao je već sa 4, što nije ništa čudno s obzirom da su mu i roditelji svojevremeno igrali amaterski u pozorištu.

Nakon razvoda roditelja prešao je sa braćom kod babe i dede, a da bi izdržavao porodicu radio je sve što mu je došlo po ruku, počec od popravke automobila, preko rada na gradilištu, pa sve do šankerisanja.

Tek u srednjoj školi posvetio se više sebi i pridružio grčkom nacionalnom timu i takmičio u skokovima s motkom, a koliko je bio dobar atleta svedoči i to što je osvojio brojna prvenstva i bio više puta nagrađivan. Ali, ljubav prema muzici bila je jača, te sa 18 godina napušta Krf i počinje da nastupa po klubovima, a ostalo je istorija.

U braku je skoro 2 decenije sa prelepom nekadašnjom manekenkom Katijom Katiji Ziguoli. Sudbonosno "da" izgovorili su nakon 13 godina zajedničkog života, a kruna njihove velike ljubavi su četvoro dece - dve devojčice i dva dečaka.

Tokom karijere Sakis se pojavio i kao sudija u grčkom "Iks Faktoru", oprobao se i kao glumac, a pokrenuo je i nekoliko više nego uspešnih biznisa. Vlasnik je popularnog kluba, koji je pretrpeo veliku materijalnu štetu u požaru 2010, a atinska policija je tada sumnjala da je podmetnut, te da iza svega stoji konkurencija. Iako je bio na gubtku 4 miliona evra, obnovio je jedno od omiljenih mesta za izlazak, a danas drži i suši restoran.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs