POVRAĆA JOJ SE KAD TREBA DA PEVA OVU PESMU: Ne želi ni da se seća početka svoje karijere, a sve to zbog NJEGA

Gven Stefani priznaje da joj se ponekad zbog sopstvene muzike „skoro povraća“

Celebrities
POVRAĆA JOJ SE KAD TREBA DA PEVA OVU PESMU: Ne želi ni da se seća početka svoje karijere, a sve to zbog NJEGA
Foto: Profimedia

U jednom intervjuu Gven je priznala da „ne može da sluša mnogo pesama“ svog benda No Doubt. Stefani je to objasnila: „To je kao da žališ i stalno slušaš o greškama koje si napravio. Većina pesama je o tome.”

Međutim, jedna pesma posebno izaziva reakciju kod pevačice, a to je hit No Doubt-a iz 2000. „Eks-Girlfriend”. Napisana o njenom tadašnjem dečku Gavinu Rosdejlu (frontmenu grupe Bush), u pesmi se ponavlja „Uvek sam znala da ću završiti kao tvoja bivša devojka“. Tekst sada deluje prilično potresno, pošto su se Stefani i Rosdejl venčali 2002. da bi se razveli 2015.

Stefani kaže za pesmu: „Kada treba da pevam 'Bivšu devojku', to me tako vraća nazad, preteško je.”

Gven Stefani
foto: Profimedia

Pevačica je sa Gavinom dobila troje dece, imali su skladan brak, sve dok par nije dospeo u medije nakon što se saznalo kako je Gavin varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke koje je razmenjivao sa dadiljom sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara.

Gven Stefani
foto: Profimedia

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, a pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

Stoga je potpuno razumljivo što Stefani ne želi da se priseti tog perioda svog života, pa čak ni kroz pesmu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs