HOĆE LI SE VERENICA MILIJARDERA PRESVUĆI? Otkrila model haljine koji joj laska pa je ne skida, a na ovu boju odlepi

Svu su okretali glavu za njom na večeri u Beloj kući, da li zbog crvene haljine koja grli njeno telo ili zbog "plastičnog" izgleda koji joj zameraju ili možda zbog vrednih dijamantskih minđuša, šta vi mislite?

Celebrities
HOĆE LI SE VERENICA MILIJARDERA PRESVUĆI? Otkrila model haljine koji joj laska pa je ne skida, a na ovu boju odlepi
Foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Loren Sančez pridružila se svom vereniku Džefu Bezosu na večeri sa zvezdama u Beloj kući.

Ova 54-godišnjakinja je nosila crvenu Rasario haljinu od čipke i satena sa korzetom koji košta 2.200 dolara, dok je Bezos izgledao otmeno u crnom smokingu na ovom događaju gde su se pridružili ljudima poput Roberta De Nira u okviru državne večere predsednika Bajdena za japanskog premijera.

Međutim ne možemo da se otmemo utisku da verenica milijardera nikako da se presvuče. Naime očigledno je otkrila model haljine koji joj savršeno pristaje, kao i boju, pa ne izlazi iz nje.

Par je zračio luksuzom dok je Sančezova duga gavran crna kosa bila zašuškana iza ušiju, otkrivajući njene velike dijamantske minđuše. Stoga ne čudi da dok su prolazili pored novinara, Bezos je stigao samo da kaže "zdravo" kada su ga zasuli pitanjima da li bi donirao za Bajdenovu kampanju.

Loren Sančez
foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nejasno je kada su Sančez i Bezos počeli da se zabavljaju, ali je njihova romansa razotkrivena je u januaru 2019. godine, dok su oboje još uvek bili u braku sa drugim ljudima.

Ubrzo nakon toga, Bezos se razveo od Makenzi Skot, njegove supruge sa kojom je proveo više od 25 godina u braku i sa kojom je dobio četvoro dece, dok je Sančez napustila svog bivšeg muža Patrika Vajtsela.

Vajtsel, izvršni predsednik zabavne agencije Endeavour, navodno je bio taj koji ju je i upoznao sa Bezosom.

Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u maju te godine, a četiri godine kasnije su se verili u maju 2023. Buduća mlada je ispričala o trenutku kada ju je Bezos zamolio da se uda za njega, prisetila se kako je postavio pitanje na svojoj jahti nakon što su zajedno uživali u romantičnoj večeri pod zvezdama. Bezos je ispod jastuka sakrio verenički prsten sa ružičastim dijamantom, a ona je priznala da se zamalo onesvestila kada ga je videla.

Inače Loren je gotovo uvek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka preterala sa zahvatima, a neki je čak upoređuju i s voštanom figurom, te ne mogu da se načude njenom izgledu kada uporede Lorenine fotografije iz prošlosti.

Stručnjaci veruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, koji redovno praktikuje, a verovatno je ubrizgavala i filere. S obzirom na to da 54-godišnja Loren nema bora, sasvim je sigurno da ih je "ispeglala". A veruje se i da je svog verenika "navukla" na ove metode podmlađivanja, pored vežbanja, jer primetna je promena na njemu od kad je uplovio u ljubavnu vezu sa novinarkom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs