GOLE SLIKE MAJKLA DŽEKSONA MOGLE BI DA OTKRIJU STRAVIČNE ZLOČINE: Osumnjičen da je na imanju silovao dva dečaka

Majkl Džekson ponovo je osumnjičen za silovanje, a njegove gole fotografije mogle bi da reše slučaj.

Celebrities
09:55h
GOLE SLIKE MAJKLA DŽEKSONA MOGLE BI DA OTKRIJU STRAVIČNE ZLOČINE: Osumnjičen da je na imanju silovao dva dečaka
Foto: Profimedia

Gole fotografije Majkla Džeksona mogle bi da se podele sa svetom nakon što su dvojica muškaraca, koji tvrde da ih je zlostavljao dok su bili deca, pokušala da otkriju sudske zapise.

Vejd Robson (41) i Džejms Sejfčak (46) tvrde da ih je Džekson više puta silovao kao malu decu 1980-ih i 90-ih na svom ranču Neverland kao i na drugim mestima.

Majkl Džekson
foto: Ilpo Musto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je izgubio u tužbama protiv pevačevih producentskih kuća, koje su od njegove smrti 2009. godine u vlasništvu njegovog imanja, ali su tužbe ponovo pokrenute prošle godine.

Kao deo slučaja - koji bi mogao da bude na suđenju već sledeće godine - oni traže pristup zapečaćenim policijskim zapisima o Džeksonovim optužbama za pedofiliju iz 2005. godine.

Advokati MJJ Productions i MJJ Ventures veruju da su prava meta "fotografije genitalija i golog tela Majkla Džeksona koje je snimila policija."

Majkl Džekson
foto: Eugene Adebari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dalji detalji o tome šta fotografije prikazuju i kada i zašto su snimljene nisu objavljeni. Policija koja istražuje navode o seksualnom napadu ponekad će od optuženih tražiti detaljne opise intimnih delova i tela njihovog navodnog napadača.

Policajci to rade u pokušaju da otkriju bilo koje jedinstvene fizičke karakteristike koje bi mogle potvrditi njihove tvrdnje.

Majkl Džekson, Lisa Mari Prisli
foto: c51 / Zuma Press / Profimedia

Ovo nije prvi put da Džeksona optužuju za zlostavljanje, a o njemu su kružile razne priče. Međutim, jedno je sigurno, Majkl Džekson bio je umetnik kojeg niko neće moći da zameni, njegova autentičnost se ne zaboravlja. I danas ima milione fanova, a njegove pesme se slušaju svuda u svetu.

Mračne optužbe pojavile su se 1993. godine, kada ga je Evan Čendler optužio da je zlostavljao njegovog 13-godišnjeg sina Džordana. Majklova osiguravajuća kompanija nagodila se van suda za 15 miliona dolara.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs