"JA NISAM PE*ER, JA SAM BISEKSUALAC KAD SE VEĆ RASPITUJETE": Naš glumac ne broji noći koje je proveo plačući, evo zašto

Srpski glumac Uroš Milojević nakon što se javno autovao i otkrio da gaji sklonosti i ka muškom i ka ženskom polu, dobija razne uvrede i pretnje.

Celebrities
22:42h Autor:
"JA NISAM PE*ER, JA SAM BISEKSUALAC KAD SE VEĆ RASPITUJETE": Naš glumac ne broji noći koje je proveo plačući, evo zašto
Foto: preentscreen/Instagram

Nakon postizanja velikog uspeha, Uroša su počele da prate razne priče, te sada je odlučio da prekine sa svim tim i otkrije pravu istinu o svom životu.

"Neću se truditi da budem licemerno skroman. Naravno da je lepo postići uspeh, ali istovremeno to može biti i opterećujuće, jer se mora održati poverenje kod publike, kako u kvalitet izvođenja predstava, tako i u kvalitet uloga u budućnosti. Ponekad nisam ni ja zadovoljan svojim izvođenjem u nekim ulogama, ali to je deo posla", izjavio je Milojević. On ističe važnost povremene pauze, usporavanja tempa i uživanja u postignutim uspesima.

Ipak, neki tvrde da je Urošu lako zbog njegovih veza i poznanstava. On otvoreno priznaje da ima snažnu podršku.

"Moj oslonac su ja, moja porodica, moji prijatelji, i to tim redosledom", istakao je Milojević. Ta podrška bila je tu i kada je nedavno javno priznao da je biseksualac. Njegova namera bila je samo da stavi tačku na glasine, jer je on isti kako na sceni, tako i van nje.

"Da li ćete da olajavate i svoju decu ako vam kažu da su takve seksualne orjentacije, nekoga ko je gej ili u mom slučaju bisex? Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što jesam, je li vam lakše?", napisao je između ostalog glumac na svom Instagram nalogu.

"Vrlo često čujem (naravno, nikada meni u lice) da sam (citiram) p*der. Da razjasnimo i to, jer vidim da je to godinama neiscrpna tema. Nisam p*der. Ja sam biseksualac, kada se već neki raspituju. I ono što je meni najvažnije je da u tome imam potpuno razumevanje meni najvažnijih ljudi u životu, to je moja majka - inače carica univerzuma i moj brat i naravno, par mojih prijatelja. Znate li koliko sam noći, a i dana (godinama unazad) proveo plačući? Znate li koliko je teško kada budete odbijeni na nekoj glumačkoj akademiji jer vam je rečeno da ste isfeminizirani? Dogodilo se. Znate li šta se onda dešava u glavi jednog momka u tim mladim godinama u kojima ni sam ne zna šta je?

Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što sam, je li vam lakše? Nije. Znam. Sada vam nije egzotično. Evo, da vam dam još jednu temu, Biseks sam i verujem u Boga. Ja u svom životu uglavnom uživam, kao i u svojoj porodici i sa svojim prijateljima. P.S. znate koja je hrabrost bila potrebna da se ovo javno kaže? Pojma nemate. I želim vam da nikada ne ukapirate."

Srpski glumac Uroš Milojević nakon što se javno autovao i otkrio da gaji sklonosti i ka muškom i ka ženskom polu, dobija razne uvrede i pretnje.

Uroš je postao poznat javnosti nakon veoma zapažene role u predstavi "Neki to vole vruće", a zbog svog posta i javnog priznanja ponovo je u centru pažnje. Naime, Uroš je rekao da mu je najbitnija podrška porodice i prijatelja, te da se tokom celog života susretao sa odbijanjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs