JEDNA ŽENA NIJE MOGLA DA GA ZADOVOLJI: Kad je suprugu nagovorio na svingeraj, bilo mu malo, pa je usledio SKANDAL veka

Dobio šesto dete u 49. godini , a do sada je vodio raskalašan i turbulentan život

Celebrities
17:54h Autor:
JEDNA ŽENA NIJE MOGLA DA GA ZADOVOLJI: Kad je suprugu nagovorio na svingeraj, bilo mu malo, pa je usledio SKANDAL veka
Foto: preentscreen/Instagram

Iako Džad Lou ima pozamašnu filmsku karijeru, nije baš miljenik javnosti. Njegov život se može opisati kao sve - samo ne miran.

Glumac je u 49. godini dobio šesto deta, prvo zajedničko sa 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan.

U periodu od 1997. do 2003. godine bio je u braku s dizajnerkom Sadi Frost. Njih dvoje imaju troje dece, ćerku i dva sina.

Džad Lou
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon razvoda zaručio se s glumicom Sijenom Miler i to je ujedno bila i veza u kojoj se dogodio nezapmćeni skandal koji je mesicima tresao Holivud. Sijenini obožavatelji stali su na njenu stranu, nakon što je potvrđeno da Džad prevario sa dadiljom. Zaručili su se na Božić 2004., a već naredne godine se saznalo za prevaru. Sijena mu je dva puta oprostila, ali nije mogla da nastavi romansu.

Džad Lou, Sijena Miler
foto: Profimedia

Afera sa konobaricom

Tokom snimanja filma Šerlok Holms,desila se i afera sa konobaricom Samantom Bruk. Ništa tu ne bi bilo posebno neobično, da prolazna avantura nije rezultirala rađanjem njegovog četvrtog deteta, kćerke Sofije. Iako nije nastavljao vezu s njenom majkom, priznao je dete i uključen je u njeno odrastanje.

Džad Lou
foto: Profimedia

Peto dete, devojčicu Adu, rođenu 2015. dobio je iz kratke veze sa kantautorkom Ketrin Harding.

Poslednje dete je dobio sa zakonitom suprugom. Filipa, koja je od njega mlađa od njega je po profesiji doktorka.

Od pet različitih žena dobio je sedmoro dece za koje kažu da su pravi blagoslov. Ipak, nakon svih brodoloma, on tvrdi da je napokon u "zrelom braku" i to sa psihološkinjom Filipom Koan sa kojom ima dete.

Da li je svingovanje uništilo prvi brak Džuda Lou-a?

Džud Lo je upoznao svoju prvu ženu, glumicu Sejdi Frost, na setu kriminalističke drame "Kupovina" 1994. godine. Frost je u to vreme bila udata za Gerija Kempa iz benda "Spandau balett", ali se do ušiju zaljubila u svog 19-godišnjeg kolegu.

„Snaga ljubavi koju sam osećala prema Džudu i njegova intenzivna ambicija naterali su me da se osećam van kontrole“, rekla je Frost u svojoj knjizi "Ludi dani".

Luksuzni deo Londona u kojem su tada živeli bio je dom za mnoštvo zgodnih mladih zvezda u to vreme, a hedonističke žurke su očigledno organizovane redovno. Prema izveštajima, brak Loua i Sejdi počeo je da se raspada kada su odlučili da malo promrdaju stvari.

U izveštaju sada ugašenog britanskog tabloida News of the World, navodi se da su glumci ušli u zamenu partnera sa bubnjarom "Supergrass-a" Denijem Gofijem i njegovom devojkom pevačicom (a sada ženom), Perl Lou.

Izvori su tvrdili da je Lou odlepio za njom i da je to bio početak kraja za njega i Sejdi.

Sijena Miler, Džad Lou
foto: Profimedia

„Kada je Sejdi saznala, pobesnela je i morao je da je smiruje satima“, rekao je anonimni izvor. Lou je žestoko demantovao tvrdnje tabloida, ali su Sejdi jednom prilikom rekla Gardijanu: „Priča je tačna — iako bih volela da nije“.

Sejdi Frost se borila sa depresijom tokom braka sa Džudom Louom. Njeni problemi su navodno počeli nakon što je njihov prvi sin Raferti rođen 1996. godine.

„Džud je često bio odsutan, dok sam sedela na sofi, postajala deblja i obuzeta mučnim osećajem da ugrožavam svoju ljubav“, napisala je u je u svojoj knjizi.

Sejdi Frost je otkrila da je pribegla samopovređivanju. „Izgleda da sam se posekla“, prisetila se ona. „U meni nije bilo osećaja panike — samo sam se osećala prazno.“

Frost je dobila pomoć koja joj je bila potrebna i sledeće godine je postala gospođa Džuda Loua. Par se preselio u Stejtsajd zbog njegove karijere i tu su dočekali svoju ćerku Iris 2000. godine, kada su se Frosovi problemi vratili.

„Što smo više morali da se družimo na velikim večerama u Holivudu, to sam se više osećala kako mi samopouzdanje propada“, rekla je ona.

Njena postporođajna depresija se vratila jača nego ikad kada se 2002. rodio njihov drugi sin Rudi. Majka troje dece tvrdila je da ju je ponašanje njenog muža pred kraj braka primoralo da traži lečenje od depresije u tri navrata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs