GLUMICA OTVORILA SRCE - "Nisam bila dobra devojka": U braku se često zaljubljivala u druge, a on je njena SRODNA DUŠA

Jedna od najfatalniji, najzgodnijih i najlepših glumica u Holivudu trenutno samuje, nakon razvoda braka, raskinula je i veridbu sa kontraverznim muzičarem

Celebrities
GLUMICA OTVORILA SRCE - "Nisam bila dobra devojka": U braku se često zaljubljivala u druge, a on je njena SRODNA DUŠA
Foto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Megan Foks je otvorila dušu o svom ljubavnom životu i priznala da nije bila sjajna devojka svom bivšem mužu Brajanu Ostinu Grinu. Takođe se dotakla i svoje burne romanse sa pevačem Mašin Gan Kelijem.

„Mislim da je ono što sam naučila iz ove veze jeste to da nije sve za javnost“, rekla je Megan. „Tako da mislim da za sada nemam komentar na status svoje veze, same po sebi. Ono što mogu da kažem je da je on ono što ja nazivam svojom „dušom blizankom“ i da ću uvek biti vezana za njega, bez obzira na sve. Ne mogu sa sigurnošću da kažem u kolikoj meri, ali uvek ću nekako biti povezana sa njim."

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Glumica je potvrdila da su ona i MGK u jednom trenutku prekinuli veridbu.

„Sve te stvari koje se pričaju su tačne, to su stvari koje su se dogodile. I primetila sam da su ljudima ove stvari veoma zbunjujuće ali interesantne, međutim nakon turbulentne godine sa verenikom, Foksova je rekla kako odbija da ponudi njihovu vezu "na tacni" javnosti, prema tome odlučila je da ne priča na tu temu više.

Zvezda hit filma Transformersi takođe se dotakla svog decenijskog braka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom, koji je trajao od 2010. do 2021. Megan je imala samo 18 godina kada je prvi put upoznala Brajana, koji je bio u ranim tridesetim i tada je već bio ostvaren u ulozi oca.

Brajan Ostin Grin, Megan Foks
foto: Profimedia

„Pre svega, dozvolite mi da kažem da nisam bila sjajna devojka Brajanu. Biću veoma iskrena. Ni on mi nije bio sjajan sve vreme, ali mislim da sam bila premlada, i zaista nije trebalo da budem u vezi tog nivoa posvećenosti i takve veličine. Nisam trebala da budem umešana u to kada sam imala 18, 19, 20, 21, 22, 23 godine - nisam smela da budem", nastavila je Megan.

Takođe je dodala da se „često mnogo zaljubljivala u druge ljude“ kada je bila u braku sa Brajanom Ostinom Grinom. Otišla bih na posao i zaljubila se jer sam bila još uvek dete. Nikada nisam imala punu slobodu da budem sama i da iskusim taj život, i pomislila sam na trenutak, kada se razvedem, to ću uraditi“, dodala je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs