NAKON 2 MOŽDANA UDARA I SILOVANJA GORELA JE U PONORU PAKLA: Ljubila je i žene i muškarce da bi shvatila da je "SVETICA"

Životna priča Demi Lovato prepuna je potresnih detalja.

Celebrities
NAKON 2 MOŽDANA UDARA I SILOVANJA GORELA JE U PONORU PAKLA: Ljubila je i žene i muškarce da bi shvatila da je "SVETICA"
Foto: Profimedia

Nekadašnja zcevezda Dizni serija, Demi Lovato prošla je kroz trnovit put kako bi proašla sreću. Njen život obeležili su nasilje, droga, alkohol i nesrećne ljubavi. Prošla je kroz razne životne faze koje su uticale na kvalitet njenog života, ali i na njen izgled.

Ljudi je pamte kao zgodnu i zanosnu crnku, međutim, buran život ostavio je posledice na nju, te se ugojila do neprepoznatljivosti. Kada je konačno rešila da sredi život i da se skrasi, ponovo je dospela u fokus.

Pevačica je prošle godine podelila srećne vesti, saopštenjem da ju je dečko Džordan Luts zaprosio nakon godinu dana veze. Podsetimo, par je potvrdio romansu u avgustu 2022, iako su počeli da se viđaju u januaru te godine, a Lovato je u više navrata isticala koliko joj je bitna njegova podrška, naročito nakon godina i godina pakla koji je iza nje.

Demi se godinama borila protiv zavisnosti od droge i alkohola. U julu 2018. godine pop zvezda je pronađena bez svesti u svom domu u Los Anđelesu, samo mesec dana nakon što je otkrila da je prekršila svoju trezvenost. Provela je dve nedelje u bolnici, a zatim i u klinici za odvikavanje.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Borila se i protiv depresije, a imala je i poremećaje u ishrani koji je kako je govorila bio okidač za sve što ju je snašlo.

-Pokušavala sam da kažem svetu da sam zadovoljna sobom, što nije bila istina. Živela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate da izgledate - govorila je svojevremeno pevačica.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Pevačica je jedva preživela, imala je tri moždana i jedan srčani udar, a nakon toga, odlučila je čvrsto primiti kormilo života u svoje ruke te se 'očistiti'. Danas je, kaže, na dobrom putu, no nekada je pila votku već u devet ujutro, fizički nasrtala na prateće plesačice kad bi joj rekle da se zbroji, a počela je piti vrlo rano, baš kao njen otac Patrik.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

Nikada nije krila svoje probleme, a jedan od njih bio je i odnos s ocem Patrikom, koji je kako je govorila bio nasilan prema njoj i majci.

- Bio je zao, ali je hteo da bude dobra osoba. Želeo je da spase porodicu, ali ipak je rekao kako je srećan zbog moje majke kada se ponovo udala - ispričala je Lovato u jednom intervjuu koja s ocem nije razgovarala.

Demi Lovato
foto: Profimedia

On preminuo 2013. godine od posledica raka, nakon čega je pevačica ispričala i kako je bio psihički bolestan.

Njen ljubavni život je varirao od bajke do pakla, a nije se libila ni da bude sa ženama. Probala je sve i svašta, a onda shvatila da želi da živi primerno i u skladu sa moralnim načelima.

1 / 8 Foto: Profimedia

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Šuška se da je za promenu najviše zaslužan Luts, koji joj je najveća podrška, što je pevačica u više navrata istakla.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs