SAMO JEDNA MOŽE BITI NA VRHU OD NJIH 5: Bukti rat između Kardašijanki oko SLAVE, a jedna se žešće BAHATI zbog toga

Rasplamsava se neslaganje između Kardašijanki. Jedna na jednu, druga na drugu stranu. Ne viđaju se i ne podržavaju kao ranije.

Šuška se
Autor:
SAMO JEDNA MOŽE BITI NA VRHU OD NJIH 5: Bukti rat između Kardašijanki oko SLAVE, a jedna se žešće BAHATI zbog toga
Foto: Shutterstock by / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijaliti zvezda, preduzetnica i najmlađa u porodici Kardašijan-Džener,Kajli Džener, je sinoć pravila žurku povodom lansiranja svog novog alkoholnog pića Sprinter.

Osnivačica svog kozmetičkog brenda, nosila je dekoltiranu crnu haljinu od lateksa koja je pokazivala njen ubitačan dekolte koji je evocirao senzualan izgled.

Oblikovala je seksi usku haljinu sa providnim potpeticama i elegantnom zlatnom narukvicom.

Na zabavi se pojavila samo njena sestra Kloi Kardašijan, dok ostale tri sestre nisu prisustvovale.

Kloi Kardašijan
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kendal Džener, njena starija sestra iz braka Kejtlin Džener(tada Brus Džener) i Kris Džener, nije prisustvovala događaju, kao ni Kim ni Kortni.

Kendal Džener je takođe u priči sa alkoholnim pićima, konkretno sa prodajom svog brenda tekile pod nazivom 818. Kim je lansirala svoju garderobu i ima svoje proizvode za lepotu. To rivalstvo u projektima i planovima se izgleda prepliće, što stvara konkurenciju između sestara.

Kajli Dežener je lansirala svoj brend alkoholnih pića Sprinter, koji se prodaju u običnoj limenci i koštaće 20 dolara, što je skupo u odnosu na to da se prodaje samo u limenci, bez elegantnog izgleda i pakovanja.

Kajli Džener
foto: Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kloi je došla da podrži svoju sestru, ali za razliku od drugih sestara, ona ima drugačije vizije što ne izaziva konkurenciju sa ostalim sestrama. Kloi se pojavila u transparentoj haljini koja je isticala grudi, velikim naočarima i crnim salonkama sa izraženim špicom.

Ostaje da vidimo da li su odnosi usled raznih projekata narušeni, ili su u pitanju neki opravdani razlozi zbog kojih se nisu pojavile.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs