DA LI STE ZNALI DA SU ONI BRAT I SESTRA? Pretalentovani poznati glumci i dobitnici mnogih nagrada, vidi se da su u ROD

Često se priča o deci poznatih glumaca koji su krenuli roditeljskim stopama, ali interesovanje i talenat se ne prenosi samo sa kolena na koleno, ovo su braća i sestre koji su zajedno uspeli u Holivudu

Celebrities
DA LI STE ZNALI DA SU ONI BRAT I SESTRA? Pretalentovani poznati glumci i dobitnici mnogih nagrada, vidi se da su u ROD
Foto: NEW LINE CINEMA / Entertainment Pictures / Profimedia

U filmskoj industriji, kao i muzičkoj često cela porodica krene istim putem, kažu da je talenat je nasledan,a umetnost ulazi u krv, pa i ne čudi što je to tako.

Ova tri para braća i sestara su najpoznatiji u Holivudu,a dobili su i priznanja za svoja dostignuća:

  • Erik i Džulija Roberts su brat i sestra koji čine jedinstveni tandem u svetu glume. Obično talenat preovlada kod jednog od rođaka više,ali oni su oboje bili nominovani za Oskara za glumu. Erik je bio nominovan za najboljeg sporednog glumca za svoju ulogu iz 1985. godine u filmu "Voz za bekstvo", dok je njegova sestra Džulija osvojila Oskara za najbolju glumicu za ulogu u "Erin Brokovič" 2001. godine, nakon što je prethodno bila nominovana 1989. i 1990. za filmove "Čelične magnolije" i "Lepa žena".
džulija i erik roberts
foto: Hemdale - Kettledrum Productions / AFP / Profimedia
  • Lajonel i Etel Barimor su oboje osvojili Oskare, oni potiču iz duge loze glumaca koji su veoma cenjeni u svojoj profesiji, danas je najpoznatija Dru Barimor koja je ćerka od brata ovog glumačkog para.
barimor
foto: - / Universal images group / Profimedia
  • Voren Biti i njegova sestraŠirli Meklejn dobili više nominacija kao glumci. Meklejn je 1984. osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "Uslovi nežnosti". I iako Biti nikada nije dobio Oskara kao glumac, on je osvojio jednog kao najbolji režiser za film "Crveni" 1981.godine.
Voren Biti i Širli Meklejn
foto: Credit: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Da li ste znali da su ovi pretalentovani glumci braća i sestre?

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs