KEJT KONAČNO VIĐENA U JAVNOSTI NAKON 77 DANA? Štampa Velike Britanije tvrdi da je zdrava i srećna, ali nemaju DOKAZE

Princeza od Velsa i Princ Vilijam viđeni su na kratko zajedno po prvi pot nakon nekoliko meseci i ne možemo se oteti utisku da izgledaju kao Čarls i Lejdi Di u poslednjim danima svoje ljubavi

Celebrities
KEJT KONAČNO VIĐENA U JAVNOSTI NAKON 77 DANA? Štampa Velike Britanije tvrdi da je zdrava i srećna, ali nemaju DOKAZE
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Došao je dugo očekivani trenutak kada su princeza Kejt i princ Vilijam viđeni zajedno prvi put od njene operacije u januaru. Ovo je ugušilo uskovitlane spekulacije o tome gde se ona nalazi i izazvala je bezbroj reakcija javnosti. Međutim, neki posmatrači su primetili potpuno novu dinamiku.

Ovaj prizor je takođe oživeo neprijatna poređenja sa burnim periodom u kraljevskoj istoriji, a jedan obožavalac je komentarisao da „podseća na Čarlsa i Dajanu na njihovom kraju“. Drugi su izrazili zabrinutost, sugerišući da je „Vil ljut na nju!“ i da ih to „podseća na slike njegovih roditelja tokom njihove poslednje godine zajedno“, sa preovladavajućim osećanjem da su izgledali „tako nesrećni“.

Princ Vilijam
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S druge strane britanski mediji prenose da je Princeza od Velsa navodno primećena kako izgleda "srećno, zdravo i opušteno" tokom posete lokalnoj prodavnici na farmi tokom vikenda, što je prvi put da je viđena u javnosti od kako je bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena.

Kejt i Vilijam su navodno viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, oko kilometar od svoje vikendice Adelaide, u Vindzoru u subotu nakon što su gledali njihovo troje dece - Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) - kako se bave sportom.

Pojavljivanje u prodavnici farme Vindzor pružiće preko potreban podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta za princezino zdravlje usred cunamija spekulacija o njenom nepoznatom stanju.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svedok koji je video par rekao je sinoć za The Sun: „Nakon svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i dobro."

Iako nije snimljena nijedna slika para - pridržavajući se svog zahteva za privatnošću dok se Kejt oporavlja - njihovo zajedničko pojavljivanje je ohrabrujući znak da ona čini prve korake ka povratku zvaničnim kraljevskim obavezama.

Očekuje se da će se princeza, koja je svoj poslednji javni angažman obavila u Sandringemu na Božić, vratiti na javnu dužnost posle 17. aprila, kada njena deca posle Uskršnjih praznika krenu u školu Lambruk u blizini Askota.

Ipak, postoji sugestija da bi Kejt sada mogla da se vrati ranije i da bi se čak mogla videti kako ulazi na godišnju uskršnju službu u kapeli Svetog Đorđa na imanju Vindzor.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs