OSKAROVAC KAŽE DA SU ZA SVE KRIVI NJEGOVO STRAŠNO DETINJSTVO I ONA: Evo kog pravila mora da se drži u braku

Supruga Roberta Daunija mlađeg u iskrenoj ispovesti je otkrila da njena porodica ima striktno dvonedeljno pravilo viđanja, Koje su osmislili zbog nepredvidljivosti njegove glumačke karijere

Celebrities
22:16h
OSKAROVAC KAŽE DA SU ZA SVE KRIVI NJEGOVO STRAŠNO DETINJSTVO I ONA: Evo kog pravila mora da se drži u braku
Foto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Filmska producentkinja Suzan Nikol Dauni, koja je udata za Roberta 18 godina, rekla je u nedavnom intervjuu za People: „Imamo dvonedeljno pravilo, koje se često čini predugo, ali ne dozvoljavamo da prođe duže od dve nedelje a da ne vidimo jedni druge i da porodica ne bude na okupu.”

Dok je Robert otac 30-godišnjeg muzičara Indija iz prethodnog braka, on takođe ima sina Ekstona (12) i ćerku Avri (9) sa Suzan koja je objasnila da vole da budu "putujući cirkus" kada kod mogu.

Robert Dauni Džunior
foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Kako se zbog posla njenog supruga mogu desiti neočekivani događaji, Suzan je priznala da ga glumački poduhvati često vode na udaljene lokacije za različite projekte, zbok toga su i osmislili ovo pravilo: "Onda ne pokušavaš da razmišljaš previše unapred, jer je toliko toga što radimo neobično nepredvidivo."

Snalažljiva mama je nastavila: „Možda se neko razboli, ili može doći do gašenja projekta, ili ovo ili ono...Dakle, samo morate da imate neke osnovne stvari na mestu, a onda morate da budete voljni da se prepustite."

Suzan je slučajno Robertov producentski partner u njihovoj kompaniji, Tim Dauni. Ona je navodno upoznala 58-godišnjeg glumca dok je snimala triler Gotika iz 2003. godine, koji je ona producirala.

Uprkos tome što je takođe imala impresivnu karijeru u industriji šou-biznisa, istakla je da je njen raspored malo lakši za upravljanje od rasporeda njenog supruga.

Robert Dauni Džunior
foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Suzan je za People rekla: „Dobra vest je da nisam ispred kamere, pa sam kao producent imala malo više fleksibilnosti u pogledu lokacije, gde bih morala da budem.

Suzan je priznala da su ga, uprkos njihovoj dvonedeljnoj rutini, Robertove glumačke obaveze često vodile na daleka mesta za razne projekte.

„Zaista se divim i imam puno empatije prema parovima koji oboje moraju da budu ispred kamere, jer se zaglavite i morate da donesete teške izbore.

Robert je ranije otvoreno prepoznao značajnu ulogu koju je njegova supruga odigrala u njegovim dostignućima.

U nedelju (11. marta), kada je Robert osvojio svog prvog Oskara, rekao je u govoru: „Želeo bih da se zahvalim svom veterinaru, mislio sam na ženu, Suzan Dauni tamo“, rekao je nakon što se prvo u šali zahvalio „[njegovom] strašnom detinjstvu i Akademiji, tim redosledom“.

Nastavio je: „Pronašla je mene, ržećeg spasioca, i zavolela me je, vrativši me nazad u život. Zato sam ovde.”

Robert Dauni Džunior
foto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Robert je navodno uvek davao zasluge svom supružniku što mu je pomogla da se vrati na pravi put nakon njegove borbe sa zloupotrebom supstanci.

Još 2010. godine rekao je: „Stara izreka je tačna – iza svakog dobrog muškarca stoji neverovatna žena.

„Ogroman deo – ako ne i sav – dugujem Suzan za svoj uspeh. Mi smo sjajan tim, a sva ta sreća o kojoj sam govorio, to je Suzan" završio je oskarovac.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs