KAKO ŽIVI ŽENA KOJA U ŽIVOTU IMA BAŠ SVE? Ona je lepa, srećna i uspešna, ali u sebi krije duboku ranu iz detinjstva

Otkako se pojavila na glumačkoj sceni, Margo Robi “bije glas” da je magnetski privlačna, očaravajuća, neodoljiva i beskrajno darovita

Celebrities
KAKO ŽIVI ŽENA KOJA U ŽIVOTU IMA BAŠ SVE? Ona je lepa, srećna i uspešna, ali u sebi krije duboku ranu iz detinjstva
Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pored armije obožavalaca širom sveta, potvrdu njenom izgledu dao je i časopis “Maxim” koji ju je u tri navrata proglasio najlepšom ženom na svetu. Ali, lepoj Australijanki za sada izmiče “Oskar” koji bi potvrdio glumačke kvalitete na način koji svaki umetnik priželjkuje.

Margo Robi rođena je 2. jula 1990. u Australiji. Detinjstvo je provela uz majku, baku i deku koji su živeli na Zlatnoj obali, odnosno u Kvinslendu, gde je i upisala prvu školu glume.

Diplomirala je 2007. i ubrzo dobila priliku da pokaže svoj glumački talenat koji je eksplodirao u seriji “Susedi”, u kojoj je glumila biseksualnu tinejdžerku. Pošto je planirala da nastavi karijeru u Holivudu, Margo je odlazila na časove kako bi naučila američki akcenat.

Margo Robi, Margot Robbie, Margot Robi
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čim je pristigla u Los Anđeles, dobila je jednu od glavnih uloga u seriji “Pan Am”, ali ovo ostvarenje nije bilo dugog veka - završeno je posle prve sezone.

Međutim komedija “Vuk sa Vol strita” Martina Skorsezea bila je berićetna za lepu Australijanku. Margo je u ovom kontroverznom ostvarenju iz 2013. dobila partnera iz snova - igrala je suprugu Leonarda di Kaprija. Iako je “Vuk sa Vol strita” zaradio 392 miliona dolara i bio nominovan za pet “Oskara”, drži rekord kao holivudski film u kom akteri jednu psovku izgovaraju nebrojeno puta.

Dve godine kasnije Margo je nominovana za nagradu “BAFTA za buduću zvezdu” i dobila jednu od nosećih uloga u filmu “Fokus” u kom joj je partner bio Vil Smit.

Biografska crna komedija “Ja, Tonja” donela je Robijevoj nominacije za “Oskara”, ali i “BAFTU”, “Zlatni globus” i nagradu Udruženja glumaca za najbolju glumicu u glavnoj ulozi.

Filmski partner Margo Robi bio je i Bred Pit u ostvarenju “Vavilon”, a nakon toga smo imali prilike da je gledamo kao prvu filmsku "barbi" u istoimenom filmu.

Margo Robi
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored toga što se ona ističe kao jedna od najkvalitetnijijih glumica proteklih godina, Margo Robi je zapažena i zbog svoje lepote, za koju kažu da je jedna od onih koje se čak i u Holivudu pojave vrlo retko, a neki idu tako daleko da je nazivaju najlepšom glumicom u istoriji.

Međutim o njenom privatnom, a i ljubavnom životu ne zna se mnogo, a jedino što je sigurno jeste da je neko vreme bila u kratkoj vezi sa Henrijem Ejtkenom, mladićem koji živi na Novom Zelandu, kao i da su se oni viđali 2014. godine. Sledeće godine viđena je kako se ljubi i drži za ruke s glumcem Aleksandrom Skašgardom na Filmskom festivalu Sandens, ali oni nikad nisu potvrdili da su bili zajedno.

Ljubav njenog života naišla je naredne godine, kada je Margo Robi ušla u vezu s producentom Tomom Akerlijem, kog je poznavala već neko vreme.

Par se upoznao 2013, na snimanju istorijske drame "Francuska svita", u kojoj je Akerli bio asistent režisera. Oni su se sprijateljili i počeli da sarađuju još više, pa su uskoro zajedno osnovali kompaniju LuckyChap Entertainment, koja je uspešno producirala više filmova. Ušli su u vezu tek kasnije, ali od tada se više nisu razdvajali, a jedna od najlepših žena planete ne krije da je bila nesigurna.

Margo Robi
foto: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Bili smo prijatelji tako dugo. Uvek sam ga volela, ali sam mislila da on nikada neće voleti mene – istakla je glumica i dodala da je sebi govorila: – Ne budi čudna, Margo, ne budi glupa i nemoj da mu kažeš da ti se sviđa.

Ona nije otkrila kako je došlo do toga, ali uskoro su Akerli i ona postali par.

– A onda se to desilo i ja sam mislila "Pa, naravno da smo zajedno". To ima toliko smisla, nikad ništa nije imalo više smisla – rekla je glumica.

Glasine da su Tom i Margo vereni pojavile su se tokom leta 2016. godine, ali ni tada do javnosti nije dospelo mnogo detalja. Zbog toga su fanovi australijske glumice bili prilično iznenađeni kada je otkriveno da su se u decembru te godine venčali, i to na maloj ceremoniji u Bajron beju, na kojoj su okupili svega 50 zvanica.

Margo je tada potvrdila vest da se udala, podelivši na Instagramu fotografiju na kojoj je u prvom planu njena burma, ali nije komentarisala pisanje medija. Tek godinu dana kasnije javno je nazvala Akerlija svojim mužem.

– Moj suprug i ja smo bili cimeri pre nego što smo postali par, tako da sada živim sa svojim cimerom i neverovatno nam je – rekla je glumica u jednom intervjuu. – Živeli smo s mnogo ljudi, a sada smo tu samo nas dvoje.

Margo Robi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tom joj je, kako glumica priznaje, najveća podrška: "Nervozna sam pre nego što započnem bilo koji posao. Imam potpunu krizu, gubim samopouzdanje i mislim da nisam nadarena. Svaki put kad bi trebalo da snimam film, okrenem se ka suprugu i kažem mu: "Mislim da ne mogu ovo da uradim." A njegov odgovor je uvek isti: "Uradi! Biće dobro..."

Inače, Margo je najplaćenija glumica, a film Barbi u kojem je igrala glavnu ulogu, doneo joj je veliku popularnost i zaradu. Osim velikog uspeha, često joj se pripisuje i epitet najlepše. Zanimljivo je da Margo iza sebe nema nikakav skandal, niti aferu, a karijeru je gradila isključivo na svom talentnu i trudu.

Kada je Margo postala poznata, magazin "New Idea" objavio je da je otac plavokose glumice tajkun Dag Robi, koji je nju i njena tri brata i sestre napustio kada su bili deca.

Margo je samo jednom javno progovorila o svom ocu i to vrlo šturo, kada je u intervjuu za "The Sun" 2016. godine otkrila da retko komuniciraju.

Stil / Ona.telegraf.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs