OŽENIO DAMU BEZ PREMCA I VEZAO JE ZA SEBE: Dok mu je ona rađala decu, ljubavnica ga intimno zadovoljavala

Ljubavna priča Dejvida i Viktorije Bekam prepuna zanimljivoh detalja o aferama i velikoj ljubavi.

Celebrities
14:25h
OŽENIO DAMU BEZ PREMCA I VEZAO JE ZA SEBE: Dok mu je ona rađala decu, ljubavnica ga intimno zadovoljavala
Foto: Profimedia

Dejvid Bekam i Viktorija Bekam su svoj brak pretvorili u carstvo, podržavajući jedno drugo kroz sve vrste promena i razvoja karijere. Zajedno su više od 25 godina, venčali su se samo dve godine nakon sastanka, a sada imaju četvoro dece: Bruklina, Romea, Kruza i Harpera.

Dejvid je rekao da je želeo da se oženi Viktorijom kada ju je prvi put video, a ona je tvrdila da je doživela "ljubav na prvi pogled" nakon što je ugledala svog budućeg muža u salonu igrača Mančester junajteda.

Mnogi su njihov brak osuđivali na propast, ali on je opstao uprkos brojnim aferama i skandalima.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Terry Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i u svakoj drugoj, bilo je i u njihovoj priči svega, ali ostali su zajedno, a sudeći po načinu na koji su prošlo leto proslavili godišnjicu, ali i načinu na koji funkcionišu, očigledno im veza spada među najstabilnije u svetu bogatih i slavnih.

Ali, pre Dejvida i pre slave Viktorija je bila verena. Njen odabranik bio je Mark Vud čije je prezime koristila na prvim nastupima s grupom kada se predstavljala kao Viktorija Adams Vuds, iako nisu bili venčani. Toj je vezi presudila njena slava, a tabloidi su zabeležili i činjenicu da, kada ga je ostavila, Viktorija Marku nije vratila verenički prsten.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Afera - Ljubavnica

Rebeka Los, Bekamova ljubavnica o kojoj se stalno šuškalo, nedavno je progovorila o detaljima njihove afere.

- U dokumentarcu, Bekam samo priča 'jadan ja'. Nije preuzeo odgovornost, može da priča šta hoće i jasno mi je da čuva svoju reputaciju, ali sada on ispada žrtva, a ja lažov. Sugeriše da je Viktorija Bekam ispaštala samo zbog mene - rekla je Rebeka u intervjuu za "Daily Mail".

Rebeka Los
Rebeka Losfoto: Profimedia

A onda je usledilo i njeno gostovanje u jutarnjem programu ITV televizije "GoodMorningBritain", koje je bacilo potpuno drugo svetlo na ceo slučaj.

- Najviše bih volela da ne moram više da pričam o tome. Ostavila sam to u prošlosti. Nastavila sam dalje sa svojim životom. Kada je izašao dokumentarac i kad se desilo sve što se desilo posle toga, pokušavala da ignorišem situaciju i da gledam na sebe i svoj život. Međutim, jako mi je smetalo, naročito njegov ugao priče, njegov narativ i kako je čitava priča bila obmanjujuća za javnost. Ispalo je da sam ja loša osoba - rekla je Rebeke i dodala:

Dejvid Bekam
foto: Printscreen/Instagram

- Naravno da sam i ja kriva, za tango je potrebno dvoje. Nije krivica samo njegova, već smo oboje krivi. On nikad nije porekao da je imao aferu, rekao je da su moje optužbe smešne, to nije poricanje. Tu reč savetuju advokati da bi se onaj ko se brani skrenuo pažnju sa onoga što je istina.

1 / 8 Foto: James Gillham / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe, javna je tajna da su imali intimne odnose kad god je Bekam poželeo, sve vešto skrivajuću od Viktorije, sve do momenta kada je Rebeka odlučila da progovori.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs