POZNATI SVEMOGUĆI ČOVEK VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Neverovatno ali ČAK je i on ostario, NIJE VIC glumac je napunio 84 godine

Holivud nije isti od kad se na njegovoj sceni pojavio Čak Noris, ovaj ljubitelj borilačkih veština nije očekivao ovakav životni put, ali je srećan što ga je imao, sada je verovali ili ne napunio 84 godine

Celebrities
POZNATI SVEMOGUĆI ČOVEK VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Neverovatno ali ČAK je i on ostario, NIJE VIC glumac je napunio 84 godine
Foto: Profimedia

Čak Noris u mladosti nije nameravao niti planirao da postane glumac, a kamoli legenda, no njegova ljubav prema borilačkim veštinama odvela ga je na potpuno neočekivani zvezdani put.

Mnogi ga pamte kao muškarca s bradom i dugom bakarnom kosom, a Čak već dugo ne izgleda tako. Godine su učinile svoje te je on sad potpuno posedeo, a povodom svog 84. rođendana podelio je novi video na društvenim mrežama.

''Možda imam 84, ali osećam se kao da mi je 48!'' rekao je optimistično na videu.

Mada, iako je uveliko u devetoj deceniji života, Čak je i dalje vrlo aktivan pa tako i na rođendanskom snimku vežba boks.

Za njegovo ime čuli su mnogi na svetu, slobodno možemo da kažemo i svi, ali slava mu se dogodila sasvim slučajno. Tokom 1950-ih i 1960-ih služio je vojni rok, a dok je bio stacioniran u Južnoj Koreji, počeo je proučavati borilačke veštine, što ga je svojevremeno odvelo u glumačke vode.

Nakon odsluženja vojnog roka, postao je karate prvak i otvorio je niz karate studija u kojima je trenirao brojne slavne osobe, a nakon što se sprijateljio s Brus Lijem, usledila je njegova prva uloga u filmu "Enter the Dragon". To mu je otvorilo vrata Holivuda i tokom 70-ih i 80-ih postao je jedna od najvećih akcionih zvezda na velikom platnu, no uloga koju mu je obežila život usledila je dvadesetak godina kasnije, u seriji "Walker, teksaški rendžer", koja se emitovala osam godina i koja ga je pretvorila u kultnu ličnost.

Čak Noris
foto: Profimedia

Danas se Čak retko pojavljuje u javnosti, a zadnju ulogu ostvario je u filmu "The Expendables 2" iz 2021. godine.

Jedno su vreme internetom kružile glasine i da je mrtav, koje su dosegle svoj vrhunac za vreme pandemije COVID-19, kada se društvenim mrežama počela širiti vest da je preminuo od komplikacija povezanih s virusom, no ispostavilo se da se radilo o dezinformacijama.

Inače, Čak je u srećnom braku s Genom O'Keli, a oženili su se 1988. godine. S njom je dobio troje dece Dakotu, Dinu i Danil, a s bivšom suprugom Dian Holeček ima dva sina, Mikea i Erica.

Stil / showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs