NA VRHUNCU KARIJERE JE NESTAO A SAD SE POJAVIO RUKU POD RUKU SA OVOM LEPOTICOM: Dodela Oskara OŽIVELA slavnog glumca

Mogao je da bira koju hoće, sve žene su ludele za njim, a on je izabrao lepu koleginicu sa kojom se sklonio daleko od očiju javnosti

Celebrities
NA VRHUNCU KARIJERE JE NESTAO A SAD SE POJAVIO RUKU POD RUKU SA OVOM LEPOTICOM: Dodela Oskara OŽIVELA slavnog glumca
Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Glumac Džoš Hartnet početkom 2000-ih bio je jedno od najperspektivnijih holivudskih imena i miljenik žena, no na vrhuncu slave doneo je krajnje šokantnu odluku da se povuče iz javnosti.

Posljednjih se godina retko može videti na holivudskim događajima, no ipak nije propustio ovogodišnju dodelu Oskara, na kojoj je slavio film "Openhajmer" u kojem Džoš glumi američkog fizičara Ernesta Lorensa.

Džoš Hartnet
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Džoš je na svečanost došao u pratnji svoje supruge Tamsin Egerton, britanske glumice najpoznatije po ulogama u filmovima "St Trinian's" i "Keeping Mum" te u seriji "Camelot" u kojoj je glumila Guniver.

Tamsin je doslovno zablistala u zlatnoj haljini, u kojoj je bila mamac za poglede, a Džoš je nije ispuštao iz ruku. Nedavno se saznalo i kako su u tajnosti dobili i četvrto dijete, a srećne vesti otkrio je sam glumac.

"Imam četvoro dece, živim na selu. Zauzet sam ili radom ili brigom o njima", izjavio je Hartnet na dodeli SAG nagrada.

Za njim su uzdisale žene širom sveta, a on je na vrhuncu slave samo nestao.

Džoš Hartnet
foto: Profimedia

Džoš i Tamsin venčali su se 2012. godine nakon čega se on odlučio povući iz javnosti i posvetiti porodičnom životu, i to u vreme kada su ga časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svetu i prozivali ga naslednikom Leonarda DiCaprija i Mata Dejmona.

"Imao sam osjećaj da mi je neko ukrao čitav život. Sve te naslovne strane časopisa na kojima su bile moje fotografije ni malo nisu prikazivale život kakav sam živeo. Trenutno se osećam dobro jer me više ne maltretiraju paparaci kao pre", prisetio se Hartnet u jednom ranijem intervjuu. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je veštine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

Stil / showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs