ČITAVA SLIKA VRIŠTI "MANIPULACIJA": Kraljevska porodica je u OZBILJNOM problemu, jer se sada svi pitaju GDE JE KEJT

Kraljevska porodica objavila je novu fotografiju Kejt Midlton usled strašnih spekulacija o njenom zdravlju, i umesto da zataškaju glasine oni su ih još više raspirili

Celebrities
ČITAVA SLIKA VRIŠTI "MANIPULACIJA": Kraljevska porodica je u OZBILJNOM problemu, jer se sada svi pitaju GDE JE KEJT
Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Da se svetu definitivno ne može ugoditi najviše zna britanska kraljveska porodica koja je na Dan majki obajvila fotografiju Kejt Midlton sa decom: Džordžom, Šarlot i Lui.

Usled raznoraznih spekulacija o zdravlju vojvotkinje od Velsa koja je nakon "rutinske operacije" odsutna već nekoliko meseci i kako navodi palata ne namerava da se vrati dužnostima do iza Uskrsa.

Građani Velike Britanije su započeli razna govorkanja, jer je i ovaj put palata odlučila da ćuti i ne oglašava se što je dodatno dalo vetar u leđa svim teorijama zavere.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Međutim, proteklog vikenda kraljevska porodica je objavila fotografiju na kojoj je Kejt sa decom uz čestitku svim majkama njihov specijalan dan.

Pažljivo studirajući objavljenu fotografiju, stručnjaci su našli niz grešaka prema kojima se tvrdi da je kraljevska porodica koristila "manipulaciju" jer je slika izgleda montirana?!

Uočeno je niz grešaka kao što su patent zatvarač na jakni Kejt Midlton, nedostatak prstena na njenoj ruci, "odsečena" kosa princeze Šarlot i td.

Fotografija se još uvek nalazi na zvaničnoj stranici kraljveske porodice, dok ljudi strahuju i sada više nego ikad, sa zebnjom se pitaju :"Gde je Kejt i šta se sa njom dešava?"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs