POSLE VIŠE OD 10 GODINA PONOVO OTIŠLI NA PRVI SASTANAK: On se razveo od fatalne plavuše pa utehu pronašao u NJOJ

Oni su kao rođeni jedno za drugo, najsimpatičniji, najduhovitiji i možemo slobodno reći najvoljeniji par u Holivudu

Celebrities
POSLE VIŠE OD 10 GODINA PONOVO OTIŠLI NA PRVI SASTANAK: On se razveo od fatalne plavuše pa utehu pronašao u NJOJ
Foto: Profimedia

Omiljeni Holivudski ljubavni par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli nedavno su ponovo izašli na svoj prvi sastanak, najime oni su otišli na isto mesto na kojem su se prvi put našli i na taj način zapalili stare iskre i osetili talas nostalgije i lepih uspomena dok su se vraćali u period svoje rane romanse.

Par, poznat po dugotrajnoj ljubavnoj priči i razigranom odnosu, vratio se na mesto gde je njihovo zajedničko putovanje počelo, prisećajući se trenutaka koji su ih zbližili i ojačali njihovu vezu tokom godina.

Dok su šetali ruku pod ruku kroz poznato okruženje, Rejnolds i Lajvli su razmenili znalačke poglede i zajednički se smejali, razmišljajući o preokretima koji su definisali njihov odnos. Uprkos svom statusu slavnih ličnosti sa A liste, par je prihvatio priliku da se ponovo povežu i proslave trajnu magiju svoje ljubavi.

Za Rejnoldsa i Lajvli, povratak na mesto njihovog prvog sastanka poslužio je kao dirljiv podsetnik na putovanje koje su zajedno prošli i ljubav koja ih i dalje spaja. Bila je to prilika da zastanu i razmisle o prekretnicama koje su dostigli i izazovie koje su prevazišli, a sve to negujući trenutke koji su oblikovali njihovu zajedničku istoriju.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kada su se našli na mestu gde je sve počelo, Rejnolds i Lajvli nisu mogli da se ne načude slučajnosti koja ih je spojila i dubokoj povezanosti koju dele. Njihova je ljubavna priča zauzela srca obožavalaca širom sveta, inspirišući nebrojene druge da veruju u moć prave ljubavi i mogućnost da nađu svoju sreću zauvek.

I opraštajući se od mesta njihovog prvog sastanka, Rejnolds i Lajvli su sa sobom poneli toplinu negovanih uspomena i obećanje da još mnogo avantura tek dolazi. Za ovaj voljeni holivudski par, putovanje je daleko od kraja, a njihova ljubavna priča nastavlja da inspiriše i očarava publiku svuda.

Ova ljubavna priča je počela neočekivano, ali je sada jedna od najčvršćih u Holivudu. Naime Rajan Rejnolds je bio potpuno uništen nakon razvoda od Skarlet Johanson 2011. godine. Glumac je tada čak priznao da ne želi ponovo da se ženi. Međutim, njegov život se promenio nakon susreta sa Blejk Lajvli, koja je izlečila njegovo slomljeno srce i dala mu razlog da ponovo veruje u ljubav.

2010. godine Rejnolds je upoznao Blejk Lajvli na snimanju filma "Zeleni fenjer", gde su igrali ljubavnike. U to vreme, Blejk se zabavljala sa svojim kolegom iz serije "Tračara"- Penom Badglijem, pa su ona i Rajan tada razvili samo dobro prijateljstvo. Razmišljajući o njihovom početku veze, Rejnolds je rekao: „Bili smo prijatelji dugo vremena, što mislim da je najbolji način da ostvarimo dobru vezu sa nekim, da počnemo kao prijatelji."

Godinu dana nakon njihovog prvog susreta, veza Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli počela je da se razvija u romantičnu. U to vreme, Lajvli je prekinula vezu sa Penom Badglijem. Uprkos tome što je Rejnolds ranije rekao da brak nije nešto što bi ponovio, nije mogao da odoli da se zaljubi u Blejk, a njihova veza je brzo postala ozbiljna.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Zaista, početne varnice između Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli zapalile su se tokom dvostrukog sastanka, iako su u to vreme bili u pratnji drugih ljudi.

Rejnolds je to iskustvo opisao kao „najneprijatniji datum za dotične stranke“ jer su bili očigledni i njihova snažna hemija i privlačnost. Nakon tog susreta, njih dvoje su počeli da izlaze i na kraju su se venčali u septembru 2012. godine. Danas su ponosni roditelji četvoro dece i nadaleko se smatraju jednim od najcenjenijih i najpraćenijih parova u Holivudu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs