UDALA SE ZA BRATA ČUVENE PEVAČICE, BRAK IM SE RASPAO POSLE MESEC DANA: Voditeljka doživela tragediju i nestala sa scene

Aneta Farago bila je jedna od najppznatijih voditeljki, a onda se povukla iz javnosti.

Celebrities
UDALA SE ZA BRATA ČUVENE PEVAČICE, BRAK IM SE RASPAO POSLE MESEC DANA: Voditeljka doživela tragediju i nestala sa scene
Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka Aneta Farago bila je jedna od najpoznatijih naših voditeljki, a u svet javnog života i roditeljstva ušla je sasvim slučajno. Njen ljubavni život takođe je veoma zanimljiv, a malo ko zna da je bila u braku sa bratom naše poznate pevačice.

- Slučajno sam zalutala na neku audiciju tadašnjeg studentskog programa ‘Index 202 Radio-Beograda’ i ostala. Posle šest meseci mučeničkog pripravničkog staža, nipodaštavanja novajlije, podsmeha redakcijske elite, trčanja po ulici i nošenja ‘Nagre’ teške 15 kg, pravljenja anketa i slanja na neke bezvezne drugorazredne reporterske zadatke, bila sam spremna da to oberučke napustim - iskreno je priznala Aneta u intervjuu za Najmagazin.

Potom je karijeru nastavila u zabavnoj emisiji na Prvom programu "Radio-Beograda", a onda je velika tragedija sve promenila:

Aneta Fargo
foto: Printscreen Youtube

- I kako je to obično bivalo sa mnom, dakle slučajno, jedne noći u rudniku Rembas dogodila se velika tregedija. Mnogo ranjenih i mrtvih rudara. Nacionalna žalost. Protokol je u takvim situacijama bio vrlo strog i programska šema se trenutno menjala i prilagođavala trenutku. Dežurni novinar te noći nije se javljao na poziv i opet odluka glavnog urednika, morala sam ja pred mikrofon. Najave, odjave, vesti ‒ sve. Šta si rekao, rekao si, otišlo u etar. Bila sam zaleđena.

- Činjenica da te apsolutno svi slušaju, da ne smeš da pogrešiš, da ne zamucaš, ta gadna, ledena trema postala je moj prijatelj te noći. Moj glas je bio miran, ravan i zvaničan. Bilo je dobro odrađeno. Zapravo toliko dobro odrađeno pod pritiskom i u posebnim okolnostima da je bilo prijatno iznenađenje za sve, ponajviše za mene… Tako je zapravo počela moja karijera voditelja živog programa u ‘Radio-Beogradu’.

Aneta Fargo
foto: Printscreen Youtube

Ljubavni život

Zorica Brunclik odrasla je uz tri mlađa brata, a jednom od njih lično našla je priliku da ga oženi i to tadašnjom popularnom voditeljkom.

Svesna da je oboma "vreme", pevačici je napamet pala ideja da njen rođeni brat Boža i voditeljka Aneta Farago stanu na "ludi kamen" i pokušaju život udvoje.

- Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi "Hello".

Boža i Aneta poznavali su se preko pevačice. Ponekad bi zajedno prošetali Zoričinu i Kemišovu ćerku Zlatu i svratili negde na piće, ali veza nije prerasla u pravi muško-ženski odnos, već je sve ostalo na prijateljskom odnosu, barem do tada.

Zorica Brunclik
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: „Ako je njoj dobar, što ne bi i meni.”, tvrde pomenuti mediji.

Brak je sklopljen i overen bez poljupca. Mladenci su jedno drugom čestitali "bacanjem koske". Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Mesec dana kasnije su se razveli, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.

(Stil/ Kurir/ Najmagazin/ Alo)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs