NAŠA VODITELJKA PEVAČU RODILA DETE, PA IM SE BRAK RASPAO: Pričalo se da ga je varala, a sad uživa sa BOGATIM BIZNISMENOM

Ljubavni život Ane Sević prepun je intrigantnih detalja, uprkos tome što iza sebe nema mnogo ljubavnih veza.

Celebrities
20:41h
NAŠA VODITELJKA PEVAČU RODILA DETE, PA IM SE BRAK RASPAO: Pričalo se da ga je varala, a sad uživa sa BOGATIM BIZNISMENOM
Foto: Printscreen Instagram/ anasevicofficial

Ana Sević ponovo je postala voditeljka pevačkog takmičenja "Zvezde Granda", a mnogi su sa odušeljenjem prihvatili tu vest. pevačica i voditeljka se jedno vreme povukla iz javnosti, te dugo nismo imali priliku da je vidimo na malim ekranima.

Ljudima je posebno interesantan njen ljubavni život, posebno nakon razvoda od Darka Lazića, sa kojim je dobila ćerku Lorenu.

Nakon bračnog brodoloma sa Darkom Lazićem, sa kojim je bila u ljubavi četiri godine i sa kojim je 2014. dobila ćerku Lorenu, Ani Sević nije dugo samovala. Sa Danielom Nedeljkovićem počela je da se zabavlja u leto 2018. godine. Tajno su se venčali 2021. godine i dobili su dvoje dece.

U decembru 2020. godine rodila je ćerku Senu, a u martu 2022. sina Simeona.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Kurir / Dragan Kadić

Ana i Danijel su se upoznali mnogo godina ranije, pre nego što su uplovili u ljubavni odnos.

"Daniela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko mog najboljeg druga. Daniel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja ogromna podrška, i Lorenina i moja, i u poslovnom smislu", ispričala je jednom prilikom Ana za medije.

"Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar, život je čudo. Moja mama i Danielov tata se poznaju 20 godina. Daniela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: 'Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana'", otkrila je svojevremeno Ana.

Inače, Ana je danas u odličnim odnosima sa Darkom Lazićem, a u prilog tome ide i činjenica da je bila na njegovoj svadbi. Međutim, pre nekoliko godina pisalo se da je Ana navodno prevarila Darka sa biznismenom kog je upoznala u jednoj diskoteci, te da je to razlog kraha njihovog braka.

"Ja nju nikada nisam prvi prevario, a osećao sam se loše kada je ona mene prevarila. I opet sam ja ispao najgori", izjavio je Darko pre dve godine za Svet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs