KO JE BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ? Sa njim je dobila sina, pa se razveli posle 10 godina

Bivši muž Sanje Marinković ne eksponira se u javnosti, te malo ko zna kako on izgleda.

Celebrities
KO JE BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ? Sa njim je dobila sina, pa se razveli posle 10 godina
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poznato TV lice, Sanja Marinković i njen izabranik Aleksandar Uhrin svoju ljubav krunisali su brakom 2011. godine nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Kruna njihovg braka je sin Strahinja, a uprkos velikoj ljubavi, nakon 10 godina zajedničkog života odlučili su da na svoj brak stave tačku i krenu tamo gde su stali pre nego što su se jedno drugom obavezali na večnu ljubav.

Uprkos tome što mu je supruga bila izuzetno poznata Aleksandrar Uhrin je bio i ostao prava enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od javnosti.

Aleksandar Uhrin
foto: Printscreen Facebook/ Aleksandar Uhrin

On i danas vešto izbegava javne događaje, nikada nije davao intervjue niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kad je poneo titulu "bivši muž Sanje Marinković" odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.

Sanja Marinković, Aleksandar Uhrin
foto: Kurir / Marina Lopičić

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja.

Uhrin je nastavio svoj život, sa bivšom suprugom ima odličan odnos, a kako izgleda danas možemo da vidimo samo na osnovu društvenih mreža na kojima ima profil na kojem nije preterano aktivan, pa tek ponekad okači neku novu fotografiju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs