NIKOLINA PIŠEK VIŠE NE IZGLEDA ISTO, ODLUČILA SE NA PROMENU NAKON 15 GODINA: Kažu da je u 50. bolja riba od DUPLO mlađih

Nikolina Pišek već godinama nosi laskavu titulu jedna od najlepših žena na našim prostorima, a sada je odlučila da se vrati prirodnom izgledu.

Celebrities
13:54h Autor:
NIKOLINA PIŠEK VIŠE NE IZGLEDA ISTO, ODLUČILA SE NA PROMENU NAKON 15 GODINA: Kažu da je u 50. bolja riba od DUPLO mlađih
Nikolina Pišek, Foto: Printscreen Instagram / nikolina_pisek

Nikolina Pišek važi za jednu od najseksepilnijih voditeljki na našim porstorima, ne krije da je radila nekoliko estetskih korekcija, ali se sada na jednu promenu odlučila i to nakon 15 godina! Naime, već duže vreme nije zadovoljna izgledom svojih obrva, koje je istetovrila pre više od decenije.

O scemu je obavestila i pratioce na Instagramu.

- Kafa, mejkap, lasersko skidanje tetovaže obrva stare petnaestak godina. Konačno sam se odvažila i na to. Jeste li primetili kako stare tetovaže promene boju, postanu crvenkaste ili zelenkaste, ili se naprosto razliju - napisala je uz fotografiju i dodala:

Nikolina Pišek
foto: Printscreen Instagram / nikolina_pisek

- Ja sam odlučila da se pozdravim sa svojom tetovažom neobjašnjivo crvenkaste nijanse i vratim se na fabričke postavke. Welcoming new old me! Trendovi dvehiljaditih u odlasku s mog lica.

Neretko se na društvenim mrežama pojavi Nikolinina slika iz mlađih dana na kojoj potpuno drugačije izgleda. A ako uporedimo nove i stare fotografije primetno je da je pored ugradnji silikona u grudi, voditeljka povećala i usta, a hrvatski mediji su pisali da je nekoliko puta operisala nos.

Sa druge strane, pripadnice lepšeg pola su oduževljenje njenom vitkom linijom i to u 50. godini, te je vrlo često pitaju za savet.

- Vežbam dugi niz godina. Poslednje dve godine slabije zbog sleda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest meseci nisam mogla od tuge... Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / nikolina_pisek

Obično sve zanima i kako joj izgleda jelovnik.

- Pomalo neredovno jedem. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljka.

A kada želi brzo da smrša, posebno pred neki važan događaj, kaže da joj pomaže intermittent fasting.

- Ajoooooj. Staviti katanac na frižider. Ukinuti ugljene hidrate. Meni pomaže intermittent fasting – da se u danu jede unutar 6 do 8 h, ostalo se posti. Dosta tečnosti da pokrene limfu - savetovala je Pišek.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen Youtube/ nikolina_pisek

Za proveru kilaže ima farmerke iz srednje škole.

- Imam jedne kontrolne farmerke iz srednje škole. Dok u njih stanem, sve je ok. Ne važem se - kaže Nikolina.

Pimer jednog od njenih omiljenih obroka je:

- Tanki omlet, s nadevom od sira i spanaća te salata od matovilca kao prilog. Divotica" - napisala je Nikolina ispod fotografije.

Uz izbalansiranu ishranu, Nikolina se već godinama trudi da redovno ima treninge nekoliko puta nedeljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs