OD ORONULE GARAŽE PUNE KRŠA NAPRAVILA JE DOM IZ SNOVA: Na neverovatan način skockala 26 m², a dvorište je POSEBNA PRIČA

Od stare garaže napravila je dom iz snova, a njene ideje su mnogima bile inspiracija za promene životnog prostora.

Enterijer
Autor:
OD ORONULE GARAŽE PUNE KRŠA NAPRAVILA JE DOM IZ SNOVA: Na neverovatan način skockala 26 m², a dvorište je POSEBNA PRIČA
Foto: Printscreen/youtube

Denis Brajon iz Kalifornije napravila je pravo čudo od male garaže! Naime, tih 26 kvadrata pretvorila je u stambeni prostor iz snova, svaki delić je perfektno sredila i iskoristila. Nekada prostorija u kojoj se odlagao alat i nepotrebne stvari postala je njen dom koji odiše toplinom.

Čini se da smo ovakvu transformaciju retko viđali i u časopisima o uređivanju doma, jer je njen video oduševio milione ljudi širom sveta. Mnoge je insiprisala da neiskorišćene sobe pune krša preurede u slatke kutke.

Garaža
foto: Printscreen/youtube

Iako kaže da živi u kraju u kome se cene materijalne stvari, Denis isitče da ništa ne može da joj zameni duševni mir koji ona oseća u svom malom, ali savršenom stanu.

Prosečna cena kuća u delu grada gde stanuje, prema rečima ove vredne i kreativne devojke, je oko 2 miliona dolara, što ona sebi nikako nije mogla da priušti, te je rešila da uredi prostor koji joj omogućava da savršeno funkcioniše, a pritom i da uštedi novac.

Visoki prozori, mnogo prostora za skladištenje stvari, praktična kuhinja, bela boja zidova učinili su da ovaj stan izgleda neverovatno komforno, svetlo i praktično.

Garaža
foto: Printscreen/youtube

Premda je sve u jednoj prostoriji Denis je posebnim elementim uspela da stan vizualno pregradi i tako dobije tri odvojena dela. Spavaći deo, radni prostor i minijaturni dnevni boravak sa kuhinjom.

Prostor je dodatno oplemenila mnoštvom cveća, što daje posebno osveženje i lepotu.

Kada živite u malom prostoru jednostavno je nemoguće da sakrijete stvari koje su vam potrebne u svakodnevnom funkcionisanju. Ipak, uz pomoć praktičnosti sve je moguće, te tako Denis svu svoju obuću drži ispod kreveta u specijalno dizajniranom cipelarniku.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube

Dominira bež i bela boja što vizualno daje dodatnu širinu, a drveni pod u boji bukve je na pravi način upotpunio celu zamisao.

Sa druge strane, ogromno dvorište koje okružuje garažu, iskoristila je na fenomenalan način. Baš to mesto postalo je njena omiljena lokacija za okupljanje sa prijateljima, a zahvaljujući klimi u Kaliforniji može da je koristi tokom cele godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs