BEN I MET SU NAJBOLJI PRIJATELJI A ŽENE IM SE NE PODNOSE: Sve su pokušali, al izgleda ONA smatra da je bolja od ostalih

Holivudski glumci, i najbolji prijatelji, Ben Aflek i Met Dejmon ne kriju koliko su frustrirani i umorni od pokušaja da se njihove supruge, Jenifer Lopez i Lusiana Baroso, napokon počnu slagati

Celebrities
BEN I MET SU NAJBOLJI PRIJATELJI A ŽENE IM SE NE PODNOSE: Sve su pokušali, al izgleda ONA smatra da je bolja od ostalih
Foto: Profimedia

Mnogi se još uvek jasno sećaju ovogodišnje dodele Zlatnog globusa, održane u januaru, na ceremoniji su za istim stolom sedeli i nasmejani pozirali fotografima najbolji prijatelji Ben Aflek i Met Dejmon, ali i njihove voljene supruge Dženifer Lopez i Lusijana Barozo.

No, ipak nas nije zavarala ova fotografija srećnih parova, budući da je istina puno drugačija. Iako su Ben i Met najbolji prijatelji više od 20 godina, njihove supruge se ne podnose.

Ben Aflek i Met dejmon
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Glumci ne kriju koliko su umorni više od pokušaja da se njih dve zbliže i napokon kliknu, ali od toga, čini se, neće biti ništa.

'Mett je upoznao Lusi one iste godine kada su Dženifer i Ben prvi put prekinuli svoju vezu', otkrio je dobro upućeni izvor, od tada je ovaj bračni par izgradio prisan odnos sa Benom, ali ne i sa njegovom novom ženom. Neko tu misli da je bolji od ostalih.

Met Dejmon
foto: Profimedia

I 51-godišnji Ben Aflek i dve godine stariji Met Dejmon na sve su načine proteklih godina pokušavali da njihove supruge nađu neku zajedničku tačku, kako bi napokon mogli svi zajedno početi funkcionisati i družiti se porodično.

Međutim: 'To nikada ne prođe dobro', rekao je izvor blizak 54-godišnjoj Dženifer Lopez, ali i 47-godišnjoj Lusijani Barozo te je potom otkrio da Ben i Met ipak ne odustaju:

'Ovaj dobro poznati filmski dvojac misli da bi bilo sjajno kada bi svo četvoro mogli na primer nekada avionom odleteti u Meksiko na vikend ili nešto slično. Ipak momci ih ne mogu nikako naterati na to , kako vreme prolazi ovo ih počinje sve više umarati.'

Dženifer Lopez, Ben Aflek, Ben Aflek i Dženifer Lopez
foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Videćemo ko će prvi posustati.

Stil / tportal.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs