KAKO POSLE BOTOKSA IZGLEDA LICE ADRIJANE LIME: Viktorijin anđeo više ne izgleda kao pre, svi se pitaju ZAŠTO!

Izgleda da je i lepa manekenka podlegla trendovima, te je pomoću estetskih korekcija izobličila svoje lice

Celebrities
18:24h
KAKO POSLE BOTOKSA IZGLEDA LICE ADRIJANE LIME: Viktorijin anđeo više ne izgleda kao pre, svi se pitaju ZAŠTO!
Foto: Profimedia

Svi se pitaju šta se desilo sa licem Adrijane Lime, lepa manekenka se potpuno transformisala nakon treće trudnoće. I dok ona tvrdi da je "otekla" tokom drugog stanja, sve su glasnije spekulacije da je zapravo išla pod nož.

Naime, manekenka se pojavila sa vidno iskošenim očima i podignutim obrvama, što je prilčno promenilo njen prepoznatljiv izgled, pa su krenule priče o estetskim korekcijama.

Adrijana Lima
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Razume se da su se njene nove fotografije brzinom svetlosti našle u svim medijima kao i na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali da je nekadašnji Viktorijin anđeo ne izgleda kao pre.

Neki sumnjaju da je Lima imala intervenciju takozvanih lisičjih očiju, koji je svojevrsni trend u svetu i koji su isprobale mnoge zvezde. Ovim postupkom spoljna ivica obrve se podiže i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže uglove očiju i kožu u tom području.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Podsetimo, Adrijana Lima je 2018. godine prestala da bude Viktorijin anđeo i privremeno se povukla iz manekenstva kako bi se posvetila porodici. Međutim prošle godine se ponovo pridružila ekipi Victoria's Secret u parfemskoj kampanji i jedno je od lica kolekcije „The Icon bi Victoria's Secret".

Lima je majka troje dece. Iz braka sa našim košarkašem Markom Jarićem (44) ima ćerke Valentinu (13) i Sijenu (10). A pre nešto više od godinu dana je sa filmskim producentom Andreom Lemersom (42) dobila treće dete, sina Sajana.

Stil / Gloria

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs