"SVE JE TO TEŠKO SR***E": Ujak Kejt Midlton okrio SVE, dok se porodica nada da ga narod neće SHVATITI OZBILJNO

Ujak Kejt Midlton imao je šta da kaže u vezi sa teorijama zavere svoje nećake.

Celebrities
Autor:
"SVE JE TO TEŠKO SR***E": Ujak Kejt Midlton okrio SVE, dok se porodica nada da ga narod neće SHVATITI OZBILJNO
Foto: ITV1 / Ferrari / Profimedia

Ujak princeze od Velsa Kejt, Geri Goldsmit, osudio je teorije zavere o zdravlju svoje nećake, dok se ona oporavlja od abdominalne operacije.

Princeza Kejt je provela skoro dve nedelje na londonskoj klinici Merilebons nakon operacije abdomena, kada je otpuštena 29. januara.

Goldsmit, koji je sinoć ušao u kuću britanskog Velikog brata kao takmičar, ranije je opisao svoju kraljevsku nećaku kao ,,lepu", a optužbe da je ona rasista okarakterisao je kao ,,teško s**nje".

Geri Goldsmit
foto: Sofi Adam for Big B / Shutterstock Editorial / Profimedia

Govoreći na društvenim mrežama, Goldsmit je rekao da bi teoretičari zavere „trebalo da je ostave na miru, jer postoji razlog zašto ne govore (Kensingtonska palata) o tome“, izveštava ,,Miror".

„Oni joj daju malo prostora. Samo mislim da je to suštinski pogrešno, i da se to dešava nekoj drugoj osobi, rekli bi da im treba dati prostora," dodao je Goldsmit.

„Ali pošto je Kejt Kejt, ona radi tako neverovatan posao, uvek postoji interesovanje za nju. Ona je pripadnik kraljevske porodice broj jedan s razlogom i samo molim ljude da joj daju malo prostora." istakao je Goldsmit.

Goldsmit redovno govori kako bi podržao Kejt, a ranije je za nju rekao da je ,,najspektakularnija osoba" koju je ikada upoznao.

Ali kraljevski stručnjaci strahuju da je on u rijalitiju poslednja stvar koja joj je potrebna i rekli su da se porodica Midlton nada da to neće biti odobreno u javnosti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs